Välkommen till din nya favoritblogg!

Afterwork Åre 8 nov: Fys, mys och spa!

Afterwork fys mys och spa 8 nov

Varmt välkommen till en afterwork med både fys och mys! Länge har jag längtat efter att bjuda in till detta och jag hoppas att det blir en härlig kväll där du får känna dig stark. Anmälan i nedan formulär!

Fys:

Träningspass utomhus. ”to the top”. Ett fyspass med styrka, puls och en massa power! Samling Utanför Copperhill och vi rör oss sedan i närområdet. Lita på att du kan, kläder efter väder.

Spa:

Efter träningspasset väntar spa och mys inne på Copperhill!
 
Ta med dig en tjejkompis eller två på en härlig afterwork!
Pris: 400 kr, peppigt träningspass och inträde till spa ingår.

Fys & Spa 8 nov

Jag anmäler mig nu till fys och spa fredagen den 8 nov 2020!
Tid: 17.30-20 (spa stänger 20) Plats: Copperhill Mountain Lodge Samling: 17.30, utanför hotellet. Vi tränar sedan utomhus i närområdet. Kläder efter väder!

Anmälan är bindande - minimi-antal för att eventet ska genomföras är 5 anmälda. HÅLL KOLL PÅ FACEBOOK-EVENTET för platser kvar-minsta deltagarantal som uppnåtts, jag kommenterar det där! 🙂

Faktura skickas till din mailadress, att vara betald senast på eventdagen.

Varmt välkommen!
  • Pris: 400,00 Kr
    Peppigt träningspass utomhus Spainträde på Copperhill
  • 0,00 Kr
Sofia: Personlig tränare med inriktning kondition och mobilitet guidar dig genom träningspasset. 11 års erfarenhet av träningsevenemang. Träningsfilosofi: Jag jobbar med träning som en pyramid, en bred bas kan ge en hög topp! Träning ska vara både smart och kul! Här kan du läsa mer om mig om du inte känner mig redan!
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!