Välkommen till din nya favoritblogg!

Information gällande träningshelger och Covid19

Information gällande träningshelger och Covid19

Det finns mycket oro kring Coronakrisen och jag är precis som alla andra rädda för den inverkan viruset har på samhället, människors hälsa, Sveriges ekonomi och företagens överlevnad. Jag bevakar utvecklingen och anpassar min verksamhet utifrån riskbedömningsverktyg framtaget av folkhälsomyndigheten, (se bild nedan) och följer Regeringens beslut.

 Du kan läsa mer om Folkhälsomyndighetens generella rekommendationer kring träning och idrottsaktiviteter här >>

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har avrått från onödigt resande. Min verksamhet är belägen i Åre och precis som andra verksamheter här håller jag öppet, men säkrtar upp. Varje anmäld deltagares svåra uppgift är att bestämma sig för hur just den vill göra med sin medverkan. 

Jag vill på alla sätt jag kan skapa möjligheter för alla att få en fin träningshelg hos mig i Åre, samtidigt också finnas kvar som arrangör till kommande år och säsonger! Alla som åker på träningshelg bör under alla omständigheter, i normala fall som nu under Corona-kris, vara fullt friska, annars stannar man hemma. Är man sjuk eller skadad finns bra möjligheter att få tillbaka 100% via sin hemförsäkring!

2020-05-28:

 Jag planerar att genomföra mina evenemang i juni samt juli. Jag följer utvecklingen och uppdaterar här, samt gör utskick till berörda deltagare.

Detta gör att jag i nuläget inte ställer in: 

 • Enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsverktyg håller mina evenemang en säker nivå.
 • Jag har utökat boendet X2 på samma deltagarantal = enkelrum och dubbelt utrymme för att äta och vistas inomhus, utan extra kostnad. Detta gäller till och med evenemanget 3-5 juli. 
 • Det finns inga schemalagda aktiviteter där vi träffar andra människor eller vistas i lokaler där det finns andra människor, inga stopp i mataffärer eller i receptioner eller affärer eller liknande.
 • Gott om toaletter, duschar och tvättmöjligheter i boendet.
 • Åre har ytterst lite besök i maj och juni, det är ingen högsäsong för resande här.
 • Diverse rese- och hemförsäkringar skyddar mina deltagare, men jag som arrangör har väldigt lite ekonomiskt skydd, jag vill att mitt företag ska överleva Covid19.

BOKNINGSREGLER

Möjlighet att boka av eller boka om: 

Normalt har jag ingen avboknings eller ombokningsmöjlighet, men alla som bokat en plats på en resa får självklart sälja platsen vidare. Jag hänvisar till försäkringen STARTKLAR (svedavia försäkringar) som skyddar den som bokat en träningshändelse och sedan inte kan närvara.

Du hittar mina bokningsregler här!

Undantag Covid19, möjlighet att boka om till uppsamlingsresa 16-18 augusti: 

Jag sätter just nu samman en uppsamlingsresa till vilken person som uppfyller följande krav i fallande ordning kostnadsfritt kan boka om till. Platserna är begränsade, bedömningen kring vem som kan boka om/få en plats gör jag allt eftersom. Innehåll och inriktning på denna helg kanske inte fullt ut matchar eller motsvarar din först bokade.

 1. Arbetar/tjänstgör i vården och är kommenderad att arbeta/beslutat att arbeta.
 2. Bor ihop med person i riskgrupp
 3. Bor i storstadsgregion, maj går före juni.
 4. Deltagare som blev sjuk nära inpå avresa och kan visa detta med sjukintyg.

Uppsamlingsresa, 16-18/8: 

 • söndag-mån-tisdag, anpassat efter tågets tider, samt möjlighet att parkera bil vid boende
 • Innehåll: Rörlighet och styrka, Trailrunning/vandring, yinyoga i Åres fantastiska natur.
 • 3-rätters middagar och luncher
 • Jag anpassar denna resa efter deltagarna i stor utsträckning

Frågor eller samtal om möjliggörande av deltagande på uppsamlingsresa: 072 3062618 och på hej @ traningsevent.se

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!