Välkommen till din nya favoritblogg!

Outdoor Boost YOGA FJÄLLRETREAT 4-6 september med huvudcoacher Elin Ohm och Bea Viberg – Fullbokat!

Hos oss är ett retreat att andas fjälluft och logga ut. Byta vardag mot en lugn boost. Här kan du pausa,  återhämta, stärka upp. Under den här helgen helgen, som vi kallar för Outdoor Boost + yoga ligger tyngdpunkten på att komma ner i varv, väcka upp energin och ge plats för reflektion. det är DU-tid, tillsammans med en liten grupp andra. Vandring varvas med mjuk flowig yoga eller stillsam yin. Det är hår som doftar av öppen eld, ögon som möts i samförstånd, det är vackra vyer, mjuka flöden och varma samtal till rött vin på kvällen. Det är mer blåbärspaj än grön juice, mer samtal, skratt och gemenskap än stilla meditation i tystnad. Liten grupp ger stor känsla. Så är vårt fjällretreat!

Fjällretreatet Outdoor Boost + yoga i Åre välkomnar dig under en långhelg, 4-6 september. Fullbokat!

 • Vandring
 • Reflektion
 • Mjuk flowig yoga
 • Yinoga
 • Liten grupp och hög coachnärvaro – varmt och personligt

Fjällvistelse med 100% boost för själen och med tid till att låta tankar landa!

 • Naturen som arena. Vandring runt Åres vackra natur. Fjälluften ger kraft.
 • Yoga i mjuka fina flöden samt tid till fördjupning. Mjukt och stabiliserande – för en vardagsstark kropp i alla situationer.
 • Rödvin och skratt. Paus och energi.
 • Individuella reflektionsövningar som ger dig svar inifrån och startar din kreativitet.
 • Boende i välutrustat skilodge i Åre Sadeln. Max 12 platser. Del i dubbelrum*, allt på plats ingår.

FÖR VEM?

Resan är för kvinnor. Denna helg passar de allra flesta då vi håller ett lugnt tempo. Du ska klara att promenera utomhus i skiftande terräng i 2-3 h, utöver det finns inga krav på förkunskaper. Jag har haft med vältränade energiknippen som vill pausa vardagen och kvinnor sjukskrivna för utmattning, damer som vill upptäcka något nytt, systrar som vill göra något minnesvärt tillsammans. Man kan resa ensam eller med vän/arbetskamrat/familjemedlem. Du behöver inte ha några förkunskaper i yoga. Elin kommer guida dig med säker, van och varm hand.

Den 18-20 september genomförs en vandringsresa där killar också är välkomna, kika gärna på den!

Fråga mig gärna om du har funderingar! sofia (@) sofiabursjoo.se  // 072-3062618

Vi fyller helgen med energigivande aktiviteter med mycket tid utomhus. God mat lagas tillsammans och äts både runt lägereld och inne i stearinljusens sken. Hela helgen är anpassad efter nattågets tider, att resa hit hållbart och snällt mot miljön är enkelt. Detta fjällretreat arrangeras och projektleds av mig Sofia, på helgen träffar du två fantastiska ledare, yogalärare och vildmarksguider; Elin Ohm och Bea Viberg och jag är med på ett hörn. Läs mer om Elin och Bea längre ner.  

Deltagaren Susanna:

Outdoorboost bjöd på en helg med fjälluft där pausknappen var nedtryckt från start till slut. Ett perfekt upplägg med träning, natur, samt god mat och dryck – iklädd underställ. Lämnade helgen med ett stort leende, ny energi och tacksamhet. Så mycket välkomnande värme och inspiration. Deltagarna bjöd på sig själva och skrattkontot fick en härlig påfyllning. Det här gör jag gärna om!

Outdoor Boost + yoga Innehåll:

Dagsaktiviteterna kan komma att flyttas runt beroende på väder! 

3/9 Torsdag – vill du kan du anlända redan under torsdagen, välj då det alternativet i anmälan (350 kr tillägg för extra natt)

4/9 Fredag

 • Du hämtas med bil på Åre tågstation, körs till boende i Sadeln
 • Frukost. Intentioner – reflektionsövning.
 • Förmiddag:
 • Outdoorupplevelse 1, Vandring i fjällmiljö ca 14 km. Reflektionsövningar.
 • Lunch: Vällagad mat hemma
 • Eftermiddag: Yoga flow 45-60 min, följs av reflektion och sedan yin 45 minuter. 
 • Kväll: Bastu och hemmamys, 3 rätters middag lagas tillsammans. Kvällspromenad till Fröå tjärn. Kanske ett dopp?

5/9 Lördag

 • Flödesskrivning & guidad meditation + kort mjuk morgonflow väcker kroppen.
 • Frukost
 • Förmiddag: Outdoorupplevelse 2. Vandring i fjällmiljö, kring och på Åreskutan 13-20 km. Reflektionsövningar.
 • Lunch: Runt lägerelden.
 • Eftermiddag: Träningspass 2 – Yinyoga 90 minuter, inomhus eller utomhus om vädret är fint.
 • Kväll: Bastu och hemmamys, 3 rätters middag lagas tillsammans

6/9 Söndag

 • Frukost
 • Outdoorupplevelse, vandring vid vattenfall i höstflod, 10 km. 
 • Lunch: Vällagad lunch hemma
 • Yoga flow + Bonfire vid Fröå tjärn. Valfritt att dela med sig av helgens reflektioner runt en lägereld. Guidning till en individuell actionplan.
 • 14.30-15.00 Avslutning; gemensam samling, hjälp med transport till Åre station.
 • Eftermiddag: Hemresa – hjälp med transport till Åre Station för eftermiddagståg hem!

Det bästa med helgen? Sammantaget hur välordnat det var. Energin, upplevelsen, träningsglädjen, vacker miljö, god mat, fantastisk grupp… hela känslan! Bättre än vilken spa-dag som helst. Otroligt lyhörd och kompetent tränare!

Ledare på Outdoor Boost + yoga fjällretreat 4-6 september:

Bea Viberg (till vänster) och Elin Ohm (till höger) är dina vana guider under fjällretreatet. De är handplockade för sin fina närvaro och viljan att ge dig det bästa, sin stora kunskap och inte minst deras härliga personligheter. Elin och Bea är utbildade äventyr- och vildmarksguider från campus i Åre, utöver detta är Elin yogalärare, massör och hälsopedagog. De har stor vana att leda retreats, både var för sig och tillsammans. Elin är en efterfrågad yogalärare med underbar lugn energi och Bea har ett stort intresse för allt som har med aktivt friluftsliv att göra och brinner för att ta med andra ut i den magiska naturen.

Tillsammans skapar de en fantastisk helhet där du är välkommen i en prestationslös och värmande tillvaro.

Pris:

4595 kr, inklusive all träning och guidning, helpension tre dagar, två nätter, 3-rättersmiddagar, all dryck (även vin till middag), transfer inne i Åre och inte minst den lyxiga känslan att vara liten grupp om max 12 personer. Fakturering sker i juli/augusti med betalning i mitten av augusti.

Ankomst torsdag – tillägg 350 kr

Anmälan: Fullbokat!

Boendet:

Du bor i fint och med hög standard i skilodge på fjällsidan i Sadeln, Åre. Huset har 3 vardagsrum, 1 stort kök, 4 duschar, 3 toaletter. Sovrum: 3 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med 2 enkelsängar ett sovrum med dubbla våningssängar, plus ett litet loft där en person kan sova om den vill, dock ej medräknat i antal bäddar. 

Utrustning och väderlek:

Skiftet mellan september och augusti i Åre är superfint! Sannolikt är det härligt klar luft och sensommarvärme, dessutom har myggen försvunnit!

Utrustning: Ryggsäck, skaljacka/vindjacka som tål vind och nederbörd, värmeplagg typ fleecetröja/ulltröja/stickad tröja. vandringsbyxor, thermos för ca 1 l dryck, matlåda + bestick, kåsa. Kängor / Outdoorskor att vandra i. Mjuka yogakläder att yoga och hänga i. Utöver detta skickas exempel på packlista/bra att ha inför helgen. I Åre finns ett uthyrningsföretag som hyr ut utrustning man saknar och jag delar med mig av rabatt hos min partner Outnorth. Obs, inget superspecial behövs – låt inte utrustningen bli ett hinder, det mesta kan lösas/lånas/hyras/köpas begagnat!

Corona:

Verksamheten bedrivs i Åre. Vi håller öppet och följer rekommendation om avstånd och liten grupp, rör oss inte inne i byn eller i affärer. Vi praktiserar inga övningar där deltagare rör varandra och håller avstånd så länge pandemin pågår, samt spenderar största delen av tiden utomhus. Vi uppmanar att läsa bokningsvillkoren och att ha en heltäckande försäkring, om oförutsedd händelse gör att du inte kan delta som planerat.

Länk till bokningsvillkor!

Resa till Outdoor Boost:

Från Sthlm:

Dagtåg (anländer torsdag runt 14.45, 17.45 eller 22) eller nattåg från sthlm, torsdag 3 september kl 21:12 – Vakna i Åre strax efter 08. Eftermiddagståg eller nattåg från Åre, 6 september kl 15.50 alt 20:00.

SJ’s resa från STHLM dessa datum:

Från Göteborg:

Tågtrafik från Göteborg till Åre på samma sätt som för Sthlm!

Resa med bil: Parkeringsplats finns vid boendet!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!