Välkommen till din nya favoritblogg!

Arvet i mig, arvet till dem

Naturen är hemma. I nötta, med kärlek gjorda och med uppskattning tittade, fotoalbum sitter foton på fjällrävenklädd sportmorfar med tvååring på rygg. På berg i vitmossa äts apelsin och dricks varm choklad. Granen huggs i skogen och bärs hem, i solgrop vid skidbackens kant om påsken leker galonklädda fyraåringar med pjäxor på svaj.

Ute är hemvant. Rödkindade barn med 80-talsoverall bygger snöskulpturer efter sportlovsdag i skidbacken. Abborrar röks i låda på klippan om kvällen, egenhändigt fiskade så länge tålamodet varade. Tältsovning och norska fjällbäckar som porlar.

Mina självklara utomhusbarndomsminnen i nötta, med kärlek gjorda, fotoalbum.

Thule barnvagnar-3-2

Thule barnvagnar-13

Thule barnvagnar-18

skridskopremiär-4

promenad

öland trollskogen bilder

barn, rörelse och motion

sommar15-8876

sommar15-8677

sommar15-08452

sommar15-8870

newline-5

vab-4

vab-1

skidåkningmedbarn
Thule barnvagnar-21

Thule barnvagnar-25

Att ha utomhus med sig i generationer ger självklarhet att söka lugn i skog och fjäll. Min pappas morbror levde livet som skogsvaktare. Min morfar orienterare. Min pappa fotbollsspelande jägare, min mormor elitsimmare, min mamma naturträningsnjutare av rang.

Arv och miljö som jag bär nära hjärtat. Kunskap om och ödmjukhet inför naturens storhet, kraft och självklara plats ger mig fantastiska möjligheter att skapa nya naturminnen. Varm choklad delad i solgrop, korvgrillning vid fjällsjö, salta havsvindar och barrskogsdoft sparade i hjärtat, i digitala molnet, och i ännu onötta men högt älskade fotoalbum.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!