Nytt år, ny webb! (utveckling pågår)
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Springande tjejer LÖPARHELG 23-24 mars 2019

Springande tjejers läger arrangeras av Sofia Bursjöö, som är glad och stolt att ha facebookgruppens förtroende sedan många år: Springande tjejer är en facebookgrupp där löpning och pepp är i fokus! 

 • Är du tjej, kvinna, dam och vill göra din löpning roligare och få en härlig inspirationsboost?
 • Vill du springa smartare, bygga träningsplanering mot ett syfte och hitta olika tempon?
 • Funderar över prehab, att träna för att undvika skador?
 • Är du sugen på att utveckla din löpteknik?
 • Gillar du att nörda ner dig i löpning tillsammans med andra i vackra miljöer och äta god mat?

Om du nickat lite här så är denna helgen för dig!

Passar för: 

Alla tjejer som vill utveckla sin löpning. Du bör kunna springa ca 2-3 km utan att börja gå, din fart du håller då är oväsentlig. Övningar och intensitet kan anpassas till alla. Lita på att du kan!

Springer du mycket, är van att springa intervaller och har löptränat systematiskt,  kika på Springande tjejer läger 2, 27-28 april. Även vana löpare kan dock medverka på läger 1 och jag lovar att utmana dig på din nivå!

Datum: 23-24 mars 2019

Plats: Happy Tammsvik, konferenshotell i Bro, mellan Stockholm och Enköping

Pris:

2895 kr för dubbelrum, 3295 kr för enkelrum. I priset ingår alla 5 träningspass, helpension plus mellanmål, tillgång till relax med bastu och pool och efter lägret får du sammanfattande material på mailen om vad vi gjort!

Anmälan:

Se Anmälningsformulär längre ner efter schemat!

 Schema:

Lör fm, ankomst, hej och välkomna, juice/smoothie.
10:30 presentationer/get to know
11:00 Träningspass 1: Teknikpass, löpform, löpskolning och användning av ny kunskap
12:30 Lunch
14:00 Föreläsning ”kondition- puls och att planera pass mot syfte” Tätt följt av träningspass 2: Intervallpass kring mjölksyratröskel,+ skadepreventiv styrketräning för löpare
15:45 Fikabuffé
17:00 Träningspass 3: Rörlighetsträning för löpare + fotstyrka
18:00 Gemensamt mys, bastu, pool och relax.
19:30 2-rätters middag, varmrätt och dessert.

Söndag
08:00 Träningspass 4: Mobility flow – mjuk rörlighetsträning för att väcka kroppen, alt morgonjogg. Passet sker inomhus.
08:30 Frukost
10:00 Träningspass 5: Intervallpass 2, intervallpyramid + styrka för löpare som fungerar bra att göra hemma!
12:00 Avslutning och lunch

Träningen:

Lägrets fokus ligger på ny kunskap, inspiration och glädje, målet är att alla deltagare ska åka från lägret med nya insikter och kunskaper om sin egen löpning och känna stort löpsjälvförtroende. Träningen leds av Sofia Bursjöö (huvudtränare och arrangör) som är personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och rörlighet och löpcoach samt är crossnatureinstruktör. Till hjälp tar jag, om gruppen blir stor,  in externa hjälptränare som jag tidigare samarbetat med, samtliga med god pedagogisk förmåga och med fokus på tjejers löpning!

Anmälan:

Anmälan Springande tjejer 23-24 mars 2019

Här anmäler du dig till springande tjejers löparläger. Anmälan är bindande, betalningssätt är Swish eller faktura. Når vi inte 10 deltagare ställs lägret in och alla pengar återbetalas. Bekräftelse kommer till din e-post, kolla i skräpposten om den inte dyker upp!
 • Hit skickas din bekräftelse, samt material efter lägret. Dubbelkolla att den blir rätt! 🙂
  Välj det boendealternativ som passar dig bäst! Du anger din dubbelrumskompis om du har en i nästa steg. Om du inte har en kompis, men gärna delar rum kan du anmäla så. Då kommer jag göra mitt bästa för att pussla ihop dig med någon annan som valt detsamma. Om du anmäler dubbelrum utan namngiven kompis, välj att betala med faktura för lättast hantering för mig! Dubbelrum: 2895 kr Enkelrum: 3295 (400 kr enkelrumstillägg)
 • Det är bra om jag har ditt telefonnummer om jag behöver fråga dig något eller behöver få tag på dig av någon anledning efter lägrets start!
  Den här frågan ställer vi enbart för att få lite överblick och för att planera lägrets timmar för att passa alla! <3
  Vi erbjuder swishbetalning eller betalning med faktura. Anmälan är bindande direkt du skickar in anmälningsformuläret. Fakturering sker manuellt, det kan ta någon vecka innan jag fakturerar, var inte orolig, din anmälan gäller! För att betala med swish: Öppna swish och betala SUMMA-beloppet nedan till nummer: 1230303933 skriv ditt namn och 23-24mars som meddelande. Du får bekräftelse på din anmälan till din e-post, kolla skräpposten om den inte dyker upp!
 • 0,00 Kr

Vad är Springande tjejer?

Springande tjejer är en facebookgrupp där över 20 000 tjejer peppar varandra och delar sitt intresse löpning. Gruppen präglas av pepp och inspiration och denna löparhelg är tänkt som en förlängning av gruppen. Jag har tidigare genomfört åtta springande tjejer löparläger. Det är inget absolut måste att du är med i gruppen på facebook, eller är aktiv där!

Om Tammsvik och hitta till Tammsvik

Happy Tammsvik,  Såhär beskriver de sig själva och jag tycker den energin är den perfekta inramningen till ett löparläger! ”Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Vi drivs av humor, mötesglädje och kreativitet. Vi tar humorn, och ditt möte, på allvar.”

Med bil:

Det tar 40 minuter från Stockholm city. Kör E18 mot Enköping. Sväng av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Från Arlanda flygplats: Tag E4:an mot Stockholm, åk av vid avfarten Rotebro/Stäket. Fortsätt Rotebroleden, väg 267. Ta E18 mot Enköping. Åk av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Kommunalt

Ta pendeltåg 35 från Stockholm Central mot Bålsta. Kliv av i Bro och ta buss 556 mot Ådö. Hållplats Tammsvik. Tammsvik är också behjälpliga med att boka en taxi åt er/dig, det tar ca 10 minuter att åka från Bro.

Ord från deltagare på löparläger:

Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!

/Karin A

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare!

/Pia W

Vill bara tacka för en inspirerande, rolig, lärorik o skön helg i skevik. Har nu kört intervaller i backe o fartlek så att det står härliga till. Har även rekommenderat detta varmt till alla Facebook vänner! Jättebra att vi fick övningar och video efteråt på mailen!

/Anna-Karin

Om träningsevent:

Några gånger varje år arrangerar jag, Sofia Bursjöö med personal, träningsevent. Under åren har det varit både stora event så som ”Be your best” på Stockholmsmässan under Allt för Hälsan och mindre event så som löparläger och skidläger. Eventen har samlats under just namnet Träningsevent.se. Nu har jag flyttat in alla event under min hemsida sofiabursjoo.se.

Jag får ofta höra att event, träningsresa eller träningshelg med mig/oss präglas av en alldeles särskild känsla av gemenskap och värme. Det gör mig glad! Varmt välkommen att vara med och skapa träningsmagi.

 

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!