Välkommen till din nya favoritblogg!
lopning-roligt

Springande tjejers LÖPARLÄGER, Bro, 27-28 april 2019 (Fullt!)

Springande tjejers läger arrangeras av Sofia Bursjöö, som är glad och stolt att ha facebookgruppens förtroende sedan många år: Springande tjejer är en facebookgrupp där löpning och pepp är i fokus! 

Löparlägret passar för:

  • Är du tjej, kvinna, dam och vill utöka din kunskap och få en härlig inspirationsboost till din löpning?
  • Vill du fördjupa dig kring intervallpass och träningsplanering?
  • Vill du bygga upp din kunskapsbank av styrketräning för löpare?
  • Är du sugen på en träningshelg med extra fokus och få personlig feedback?
  • Gillar du att nörda ner dig i löpning tillsammans med andra i vackra miljöer och äta god mat?
  • Springer du och klarar 5-6 km utan att stanna och har någon gång testat på intervaller?  (även om du inte springer det så ofta).  Du behöver inte springa lopp eller träna för ett. Övningar och intensitet kan anpassas och alla peppar varandra. 

Om du nickat lite här så är denna helgen för dig!

NÄR / VAR: 

DATUM: 27-28 April 2019

PLATS: HAPPY TAMMSVIK, KONFERENSHOTELL I BRO, MELLAN STOCKHOLM OCH ENKÖPING

Pris:

2895 kr för dubbelrum, 3295 kr för enkelrum. I priset ingår alla 5 träningspass, helpension plus mellanmål, tillgång till relax med bastu och pool och efter lägret får du sammanfattande material på mailen om vad vi gjort!

ANMÄLAN: (lägret är fullbokat!)

 

 

 SCHEMA:

Lör fm, ankomst, hej och välkomna, juice/smoothie.
10:30 presentationer/get to know
11:00 Träningspass 1: Löpteknik och löpskolningsbus inbyggt i distanspass i omgivningarna
12:30 Lunch
14:00 Föreläsning ”Progressionen/prestationen (och livet!) ” Tätt följt av träningspass 2: Intervallpass för ökad kapacitet
15:45 Fikabuffé
17:00 Träningspass 3: Löpstyrka: Miniband madness + 30 min Yinyoga för löpare
18:00 Gemensamt mys, bastu, pool och relax.
19:30 2-rätters middag, varmrätt och dessert.

Söndag
08:00 Träningspass 4: Mobility flow – mjuk rörlighetsträning för att väcka kroppen.Passet sker inomhus.
08:30 Frukost
10:00 Träningspass 5: Backintervallpass och löpstyrka
12:00 Avslutning och lunch

ANMÄLAN:

TRÄNINGEN:

Lägrets fokus ligger på ny kunskap, inspiration och glädje, målet är att alla deltagare ska åka från lägret med nya insikter och kunskaper om sin egen löpning och känna stort löpsjälvförtroende. Träningen leds av Sofia Bursjöö (huvudtränare och arrangör) som är personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och rörlighet och löpcoach samt är crossnatureinstruktör. Till hjälp tar jag, om gruppen blir stor,  in externa hjälptränare som jag tidigare samarbetat med, samtliga med god pedagogisk förmåga och med fokus på tjejers löpning!

VAD ÄR SPRINGANDE TJEJER?

Springande tjejer är en facebookgrupp där över 20 000 tjejer peppar varandra och delar sitt intresse löpning. Gruppen präglas av pepp och inspiration och denna löparhelg är tänkt som en förlängning av gruppen. Jag har tidigare genomfört åtta springande tjejer löparläger. Det är inget absolut måste att du är med i gruppen på facebook, eller är aktiv där!

OM TAMMSVIK OCH HITTA TILL TAMMSVIK

Happy Tammsvik,  Såhär beskriver de sig själva och jag tycker den energin är den perfekta inramningen till ett löparläger! ”Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Vi drivs av humor, mötesglädje och kreativitet. Vi tar humorn, och ditt möte, på allvar.”

MED BIL:

Det tar 40 minuter från Stockholm city. Kör E18 mot Enköping. Sväng av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

Från Arlanda flygplats: Tag E4:an mot Stockholm, åk av vid avfarten Rotebro/Stäket. Fortsätt Rotebroleden, väg 267. Ta E18 mot Enköping. Åk av vid avfarten Bro/Skokloster/Sigtuna (avfart nr 148). Håll höger, fortsätt vägen rakt fram över bron, följ skyltar mot Ådö och sväng vänster. Åk rakt igenom rondellen. Följ skyltar mot Tammsvik.

KOMMUNALT

Ta pendeltåg 35 från Stockholm Central mot Bålsta. Kliv av i Bro och ta buss 556 mot Ådö. Hållplats Tammsvik. Tammsvik är också behjälpliga med att boka en taxi åt er/dig, det tar ca 10 minuter att åka från Bro.

 

ORD FRÅN DELTAGARE PÅ LÖPARLÄGER:

Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!

/Karin A

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare!

/Pia W

Vill bara tacka för en inspirerande, rolig, lärorik o skön helg i skevik. Har nu kört intervaller i backe o fartlek så att det står härliga till. Har även rekommenderat detta varmt till alla Facebook vänner! Jättebra att vi fick övningar och video efteråt på mailen!

/Anna-Karin

OM TRÄNINGSEVENT:

Några gånger varje år arrangerar jag, Sofia Bursjöö med personal, träningsevent. Under åren har det varit både stora event så som ”Be your best” på Stockholmsmässan under Allt för Hälsan och mindre event så som löparläger och skidläger. Eventen har samlats under just namnet Träningsevent.se. Nu har jag flyttat in alla event under min hemsida sofiabursjoo.se.

Jag får ofta höra att event, träningsresa eller träningshelg med mig/oss präglas av en alldeles särskild känsla av gemenskap och värme. Det gör mig glad! Varmt välkommen att vara med och skapa träningsmagi.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!