Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningshelger och träningsresor 2023 - Sverige 

Sedan 15 år arrangerar jag, Sofia Bursjöö - Personlig tränare, löpcoach och gruppinstruktör, träningshelger och träningsresor i Sverige. Tidigare gjorde jag dem på ett väldigt traditionellt sätt, på hotell eller träningsanläggning, i stor grupp och med många deltagare. Ibland också utomlands. Nu ställer jag en ny fråga till dig: Varför välja traditionell träningsresa när du kan välja lyxigt liten grupp och klimatsmart till samma pris? Boka en gemytlig men exklusiv all inclusive träningsresa till Åre 2023 hos Outdoor stories!

BOKNINGSBARA RESOR 2023

Alla mina resor gör jag nu i namnet OUTDOOR STORIES - välkommen!

Allt var bäst! Energin, upplevelsen, träningsglädjen, vacker miljö, god mat, fantastisk grupp... hela känslan!

Välj en unik TRÄNINGSHELG eller träningsresa 2023: 

Mitt ställningstagande som din coach är: Du är värd att vara i fokus när du valt att investera i dig själv och en träningshelg hos mig! 

Därför har jag gått ifrån det stora formatet och jobbar med små grupper om max 12 personer. Coachen är med gruppen hela dagarna, det finns massor av tid för DIG och din träning. För feedback och frågor, för lugn och reflektion. Vi äter trerätters och lägger undan telefoner. Är i nuet i litet format!

Siffrorna:

100% rekommenderar resan till en vän.

11 års erfarenhet av träningsresor.

+ 800 supernöjda deltagare!

Topprankad tränare: 92% rankar "högsta möjliga kompetensnivå", resterande 8% "hög kompetens".

Max 12 deltagare i en grupp!

Mina träningshelger och träningsresor är anpassade efter tågets tider, så att du kan resa hit med tåg = HÅLLBAR TRÄNINGSRESA! 


Kontakt: Frågor om helgerna/ resorna: hej @ outdoorstories.se 

Ledorden: 

"KUNSKAP, INSPIRATION, GEMENSKAP OCH GLÄDJE = det jag vill ge dig!


Klimatsmart träningsresa: Att välja Åre dit du kan åka tåg är att vara snäll mot miljön!

Ord från mina resenärer:

Vad var det bästa med helgen? 

Allt! Ett genomtänkt schema med tid för både aktivitet och vila. Fantastiska deltagare och engagerad Sofia. Mycket god mat. Åkte hem med ett lyckorus!

Att du Sofia var väldigt proffsig och fick alla deltagare att känna sig sedda och bekräftade. Du gav så mycket av dig själv och var så varm och genuin!

Att få träna ihop med ett härligt gäng tjejer i fantastisk miljö och i en takt som kändes både genomförbar och utmanande på samma gång.

Att jag fick träna mycket, utmana mig själv utan att känna att det var i jämförelse mot andra utan bara mot mig själv. Hela konceptet med liten grupp och att alla blev så inkluderade. God mat och att vi blev så ompysslade.

Underbara platser att träna på och en SÅ kompetent coach! Du har ett fantastiskt sätt att både pusha och coacha hela gruppen, trots olika nivåer kände alla sig sedda!

Läs mer om mig och mitt erbjudande till företag och om skidcoachning på vintern:

boka privata skidlektioner i Åre, eller kanske en toppturshelg! Högt tryck, jättekul! Välkommen till nya och gamla kunder! 072-3062618 Gör en intresseanmälan nedan, eller ring/sms:a! BETALNING VIA FÖRETAGSSWISH – DU FÅR BETALINFO I SAMBAND MED BEKRÄFTAD TID! Jag driver Outdoor stories, som gör upplevelsebaserade & hållbara outdoorresor / aktiviteter i...
Vill du öka din kunskap kring träning för ”nästan allt outdoor” och få en upplevelse att längta till har du hittat rätt. Du kan göra det genom att sondera innehållet här i text och bild, eller träffa mig personligen på event/läger/workshops/gruppträning eller privat. Jag är fantastiskt glad att DU hittat...
Självklart ska ni lägga till träning på er konferens i Åre! När mina branschkollegor erbjuder mer eller mindre adrenalin- och testosteronstinna aktiviteter med downhill, zipline och skoter fokuserar jag på det jag kan bäst; träning i Åre. Träning som kan vara mjuk eller hård, fokusera på utomhusupplevelsen och att sänka...

Träningshelger i Sverige -  klimatsmarta Åre 

Åre är en fantastisk träningsort med vacker natur och inspirerande utmaningar. Att resa hit hållbart är enkelt och jag har av klimatskäl anpassat träningshelgens tider efter nattåget. Du kan resa sovandes hit och hem, eller ta bilen om du vill. Transfer från Åre tågstation ingår, precis som treträttersmiddagar och vin till maten. En träningshelg i mindre grupp är en lyx du är värd: Jag bor i paradiset Åre och vill visa dig mina guldkorn bland vattenfall och fjäll!

Träningshelg med max 12 deltagare - en lyx du och din träning är värd 

Mina träningshelger i Åre följer inte den traditionella träningsresans mall. Gruppen är mindre, gemenskapen större. Mina träningsresor får fantastiska recensioner och jag är så glad för det! 


På ett träningshotell eller i en stor grupp kan sorlet bli högt och ögonen från coachen bara landa sekundvis. På mina träningshelger är du en av få och jag kommer lära känna dig. Du kommer få feedback och du kommer bli lyft i det du gör bra. Du åker hem med ny kunskap, inspiration och pepp på ett djupare plan och har fått vila från världen runtomkring i en lugn setting som ger kraft.


Mitt ställningstagande som din coach är: Du är värd att vara i fokus när du valt att investera i dig själv och en träningshelg hos mig! Därför har jag gått ifrån det stora formatet! Många av mina gäster kommer tillbaka gång på gång. 100% rekommenderar mina träningshelger till en vän. 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!