Välkommen till din nya favoritblogg!

DETTA GÖR OUTDOOR STORIES TRÄNINGSHELGER UNIKA: 

"KUNSKAP, INSPIRATION, GEMENSKAP OCH GLÄDJE = ledorden för allt och det vi vill ge dig!"

BOKNINGSBARA TRÄNINGSHELGER 2023: 

Klicka på bilden nedan för att komma till mina bokningsbara träningshelger och träningsresor - de görs i namnet outdoorstories.se! Vi gör resor både vinter och sommar, också skräddarsytt för privata gäng! VÄLKOMMEN UT!

Små grupper och omsorg om detaljer:

Upplev en träningsresa utan prestationspress, i fantastisk miljö hos oss!

SIFFRORNA: 

100% rekommenderar oss till en vän.

13 års erfarenhet.

+ 800 deltagare

* Duktiga, varma och personliga coacher, i sin hemmamiljö!

* Små grupper, max 12 deltagare.

*Med liten grupp blir upplevelsen STOR! 

* Boende i välutrustade och nybyggda fjällägenheter på fjällsidan, med helpension!

Träningshelgerna är anpassade efter nattågets tider, så att du kan resa hit med tåg = HÅLLBAR TRÄNINGSRESA! Anländ torsdag em eller fredag morgon, ditt val!

Söker du något helt eget och unikt:

Företagskonferens

eller gruppresa?

Kontakta mig!

sofia@sofiabursjoo.se

Ord om trailläger:

Var med på ett fantastisk löparläger i höstas, där jag bliv mottagen på bästa sätt av Sofia och andra deltagare, då jag mentalt och fysiskt inte var på topp.

Hela helgen var så berikande, inspirerande och avkopplande på alla sätt: långlöpning i gudomlig fjällterräng med ett fantastiskt gäng, där mottot var att vi alla springer ihop som ett team.

Mycket pepp, skratt och glädje.

Pass med både löpteknik och styrka, samt avspänning/ yogapass.

Bastukvällar, med bubbel i glas.

Varje dag serverades otroligt god mat och det blev intressanta samtal med alla härliga deltagare. Har många fina minnen från denna resa och kan varmt rekommendera Sofias träningsresor.

Sofia är en varm person som är otroligt kunnig, vänlig, omtänksam, peppande med en sprudlande entusiasm. 


/Catrine

Ord om löparläger:

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare!  


/ Pia W

Traillöpning:

Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!


/Karin A

Oftast är vi fi fullbokade, TACK!

Jag är så glad att platserna gått åt - så glad att jag behövt flytta mina resor till nya platsen OUTDOOR STORIES! Fortsatt varmt välkomna till mig i Åre!

Vill du öka din kunskap kring träning för ”nästan allt outdoor” och...

DELTAGARRÖSTER: 

Fantastiska ord från fantastiska deltagare. Välkommen på träningshelg du med!

 Tack snälla för en supertrevlig träningshelg med dig!

Jag fick ut jättemycket av helgen! / Sofie Traillägret gav mig massor till min löpteknik. Yogan! Maten! Det var också en rejäl själslig vitaminkick som jag är så glad att jag fick vara med om, och även dela den med en fin vän. Och lära känna några nya! / Anna G


Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 

/Pia W


ORD OM trail & MTB: 


Bra med personliga tekniktips i stunden tillsammans med gemensamma genomgångar(och påminnelser) inför olika utmaningar. Gav så mkt positivt till upplevelsen att förbättras och känna mig mer bekväm tekniskt, både löpning och mtb. Du har en fin förmåga att leda en grupp i positiv riktning och bygga en peppande/tillåtande stämning.


Löparläger, springande tjejer:

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 


/Pia W

Löparläger, springande tjejer:

Vill bara tacka för en inspirerande, rolig, lärorik o skön helg i skevik. Har nu kört intervaller i backe o fartlek så att det står härliga till. Har även rekommenderat detta varmt till alla Facebook vänner! Jättebra att vi fick övningar och video efteråt på mailen!


/Anna-Karin

Deltagarröst om längdläger Falun, 2018:


38 år gammal hade jag ALDRIG stått på ett par skidor. Jag var galet nervös, rädd och tänkte att alla andra skulle ju åka så himla mycket bättre än jag!

De allra flesta åkte också betydligt bättre än mig, men Sofia och Helena är grymma coacher som lyckades med konststycket att få alla i rörelse samtidigt, peta detaljer på de allra bästa och ge mig de grundläggande tipsen som jag så desperat behövde. Speciellt minns jag Sofias helt otroliga engagemang i att lära mig att byta spår! I säkert en timme höll hon på att traggla med mig. Även peppen till att våga ta sig an en svängande nedförsbacke! 

Jag tog mig an min tjejvasa och det gick fint. Jag tog mig i mål och längtar tills jag kan fortsätta min väg mot ett helt vasalopp. Fler läger hos Sofia kommer det bli!


/Anna G


Varför träningshelg hos sofia i åre?


Vi människor är skapade för kontakt och för rörelse. En upplevelse som delas med andra ger mer kraft. 

Ur denna känsla bygger jag event kring träning, en resa där varje deltagare är central. 


Min träningsfilosofi är evidensbaserad. Du får vetenskap och erfarenhet, inte tyckande. 

Mitt mål är att alltid, i alla lägen, ge mina deltagare en upplevelse som gör skillnad. Träningsvärk i både 

skrattmuskler och kropp och minnen som stannar länge.  


Kunskap, energi och nytt bränsle att nå sina mål. Oavsett om det är att känna sig vardagsstark, bygga 

muskler, bli snabbare på milen, hitta lugnet och stressa av eller en outtalad dröm du bär inom dig!

VÄLKOMMEN!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!