Välkommen till din nya favoritblogg!
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

DETTA GÖR MINA TRÄNINGSHELGER UNIKA: 

"KUNSKAP, INSPIRATION, GEMENSKAP OCH GLÄDJE = ledorden för allt och det jag vill ge dig!"

 Totalt över 800 nöjda kunder, 98% rekommenderar mina träningshelger och träningsresor.* Jag, Sofia, är både Personlig tränare och löpcoach, med ytterligare påbyggnadsutbildningar.

* Små grupper, max 12 deltagare.

* Jag har 13 års erfarenhet av att arrangera träningshelger och event.

* Boende i välutrustade och nybyggda fjällägenheter på fjällsidan, med helpension!

Träningshelgerna är anpassade efter nattågets tider, så att du kan resa hit med tåg = HÅLLBAR TRÄNINGSRESA! Anländ torsdag em eller fredag morgon, ditt val! Transfer i Åre ingår alltid!

BOKNINGSBARA TRÄNINGSHELGER: 

Klicka på bilden för att komma till varje träningshelg!

Spring trail och cykla mountainbike  20-22 september! Njut det bästa av Åre i september! Vi springer trail och cyklar roliga mountainbikleder under en aktiv långhelg. Äter gott, spenderar mycket tid utomhus i rörelse och ser... Läs mer!
Träningshelg Åre, 16-18 augusti – styrka, smidighet och kondition! Innehåll träningsweekend Åre: Tre heldagar, två träningspass om dagen:  Tuffa fyspass och kompetenshöjande rörlighets- och styrkepass.  Topptur Åreskutan, halvdags vandring till Åreskutans topp Tips till din... Läs mer!
Att flyta fram i carvingsväng är en väldigt skön känsla! Vill du nå den oftare, då rekommenderar jag dig att hänga med mig på en Carving clinic. Att åka skidor i grupp med andra tjejer... Läs mer!

DELTAGARRÖSTER: 

Fantastiska ord från fantastiska deltagare. Välkommen på träningshelg du med!

Ord om trailläger:

Var med på ett fantastisk löparläger i höstas, där jag bliv mottagen på bästa sätt av Sofia och andra deltagare, då jag mentalt och fysiskt inte var på topp.

Hela helgen var så berikande, inspirerande och avkopplande på alla sätt: långlöpning i gudomlig fjällterräng med ett fantastiskt gäng, där mottot var att vi alla springer ihop som ett team.

Mycket pepp, skratt och glädje.

Pass med både löpteknik och styrka, samt avspänning/ yogapass.

Bastukvällar, med bubbel i glas.

Varje dag serverades otroligt god mat och det blev intressanta samtal med alla härliga deltagare. Har många fina minnen från denna resa och kan varmt rekommendera Sofias träningsresor.

Sofia är en varm person som är otroligt kunnig, vänlig, omtänksam, peppande med en sprudlande entusiasm. 


/Catrine

Ord om löparläger:

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare!  


/ Pia W

Löparläger, springande tjejer:

Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!


/Karin A

 Tack snälla för en supertrevlig träningshelg med dig!

Jag fick ut jättemycket av helgen! / SofieAtt ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 

/Pia W

Löparläger, springande tjejer:

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 


/Pia W

Löparläger, springande tjejer:

Vill bara tacka för en inspirerande, rolig, lärorik o skön helg i skevik. Har nu kört intervaller i backe o fartlek så att det står härliga till. Har även rekommenderat detta varmt till alla Facebook vänner! Jättebra att vi fick övningar och video efteråt på mailen!


/Anna-Karin

Deltagarröst om längdläger Falun, 2018:


38 år gammal hade jag ALDRIG stått på ett par skidor. Jag var galet nervös, rädd och tänkte att alla andra skulle ju åka så himla mycket bättre än jag!

De allra flesta åkte också betydligt bättre än mig, men Sofia och Helena är grymma coacher som lyckades med konststycket att få alla i rörelse samtidigt, peta detaljer på de allra bästa och ge mig de grundläggande tipsen som jag så desperat behövde. Speciellt minns jag Sofias helt otroliga engagemang i att lära mig att byta spår! I säkert en timme höll hon på att traggla med mig. Även peppen till att våga ta sig an en svängande nedförsbacke! 

Jag tog mig an min tjejvasa och det gick fint. Jag tog mig i mål och längtar tills jag kan fortsätta min väg mot ett helt vasalopp. Fler läger hos Sofia kommer det bli!


/Anna G


Varför träningshelg hos sofia i åre?


Vi människor är skapade för kontakt och för rörelse. En upplevelse som delas med andra ger mer kraft. 

Ur denna känsla bygger jag event kring träning, en resa där varje deltagare är central. 


Min träningsfilosofi är evidensbaserad. Du får vetenskap och erfarenhet, inte tyckande. 

Mitt mål är att alltid, i alla lägen, ge mina deltagare en upplevelse som gör skillnad. Träningsvärk i både 

skrattmuskler och kropp och minnen som stannar länge.  


Kunskap, energi och nytt bränsle att nå sina mål. Oavsett om det är att känna sig vardagsstark, bygga 

muskler, bli snabbare på milen, hitta lugnet och stressa av eller en outtalad dröm du bär inom dig! Traillägret i Sälen gav mig massor till min löpteknik. Yogan! Maten! Det var också en rejäl själslig vitaminkick som jag är så glad att jag fick vara med om, och även dela den med en fin vän. Och lära känna några nya! / Anna G


Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!