Nytt år, ny webb! (utveckling pågår)
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Kunskap. Inspiration. Gemenskap. Glädje. Det är ledorden för alla event! 

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 

/Pia W

Varför träningsevent?


Vi människor är skapade för kontakt och för rörelse. En upplevelse som delas med andra ger mer kraft. 

Ur denna känsla bygger jag event kring träning, en resa där varje deltagare är central. 


Min träningsfilosofi är evidensbaserad. Du får vetenskap och erfarenhet, inte tyckande. 

Mitt mål är att alltid, i alla lägen, ge mina deltagare en upplevelse som gör skillnad. Träningsvärk i både 

skrattmuskler och kropp och minnen som stannar länge.  


Kunskap, energi och nytt bränsle att nå sina mål. Oavsett om det är att känna sig vardagsstark, bygga 

muskler, bli snabbare på milen, hitta lugnet och stressa av eller en outtalad dröm du bär inom dig. Traillägret i Sälen gav mig massor till min löpteknik. Yogan! Maten! Det var också en rejäl själslig vitaminkick som jag är så glad att jag fick vara med om, och även dela den med en fin vän. Och lära känna några nya! / Anna G


Bokningsbara träningshelger / happenings:  

Klicka på respektive event för info & anmälan!

Deltagarröst om längdläger Falun, 2018:


38 år gammal hade jag ALDRIG stått på ett par skidor. Jag var galet nervös, rädd och tänkte att alla andra skulle ju åka så himla mycket bättre än jag!

De allra flesta åkte också betydligt bättre än mig, men Sofia och Helena är grymma coacher som lyckades med konststycket att få alla i rörelse samtidigt, peta detaljer på de allra bästa och ge mig de grundläggande tipsen som jag så desperat behövde. Speciellt minns jag Sofias helt otroliga engagemang i att lära mig att byta spår! I säkert en timme höll hon på att traggla med mig. Även peppen till att våga ta sig an en svängande nedförsbacke! 

Jag tog mig an min tjejvasa och det gick fint. Jag tog mig i mål och längtar tills jag kan fortsätta min väg mot ett helt vasalopp. Fler läger hos Sofia kommer det bli!


/Anna G


Löparläger, springande tjejer:

Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!


/Karin A

 Tack snälla för en supertrevlig träningshelg med dig!

Jag fick ut jättemycket av helgen! / SofieLöparläger, springande tjejer:

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort. Sofia inspirerar, peppar och ger teknikövningar och personlig coachning på ett mycket bra sätt. Man får med sig bra input och det är flera av övningarna som jag använder än idag till mina danskurser. Hon gjorde min löpning roligare! 


/Pia W

Löparläger, springande tjejer:

Vill bara tacka för en inspirerande, rolig, lärorik o skön helg i skevik. Har nu kört intervaller i backe o fartlek så att det står härliga till. Har även rekommenderat detta varmt till alla Facebook vänner! Jättebra att vi fick övningar och video efteråt på mailen!


/Anna-Karin

lunch pa fem minuter
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!