Välkommen till din nya favoritblogg!

Privat skidcoach // Carving clinics

Att se nyfunnet självförtroende och ökad kompetens i skidbacken, det är något bland det häftigaste som finns. Med konkreta övningar, tydlig pedagogik och visuella mönster hjälper jag dig att nå ny nivå i din skidåkning! 


Du kan boka mig som privat skidcoach, vuxen, ungdom eller barn eller för en grupp. Jag brinner för att få fler att ha roligare med sin skidåkning! Jag erbjuder sessioner som är 1 h, 75 minuter, 90 min , 2 h eller 2,5 h. 


Jag är skidcoachutbildad via Norske skidskole och har en gedigen egen tävlingsbakgrund till nordisk elitnivå och SM-medaljer på vinden. Utbildad certifierad personlig tränare. Lavinutbildning Svelav pro 1. 

Högt tryck, jättekul!

Välkommen till nya och gamla kunder! 072-3062618

Gör en intresseanmälan nedan, eller ring/sms:a!

Bokningsförfrågan:

Längdskidåkning - privatlektion för nybörjare

Är du nybörjare på längdskidor och vill ta en lektion för ökad trygghet och ha roligare i spåret? Boka en privatlektion med mig! Vi går igenom diagonalteknik, stakning och framförallt balans och position, tränar på att ta sig uppför och att våga utför samt det spännande momentet att kliva i och ur spår! (Allt detta hinns ibland inte på en lektion). Lektioner ges med utgångspunkt Björnens spårcentral i Åre


Längdskidscoachning bokas per timme, a 850 kr 

sofia @ sofiabursjoo.se 0723062618


Mer om Sofia:

Skidåkning med barn:

Mina tips och samlade erfarenheter (skidinstruktör och fd elitalpinist)

Lära barn åka skidor Detta inlägg skrevs första gången 2016 och är nu 2020 fortfarande aktuellt med bra tips! Det är ett samlingsinlägg där alla länkar leder dig till mer innehållsrika inlägg. Filmer om att lära barn åka skidor kan du dra igång redan här! Snart är det dags att lära vår 2-åring att åka skidor! (2016) Jag ser verkligen fram emot det eftersom det är så kul att...

Pjäxor!

Uppskattat om pjäxor

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!