Välkommen till din nya favoritblogg!

Privat skidcoach // Carving clinics

Att se nyfunnet självförtroende och ökad kompetens i skidbacken, det är något bland det häftigaste som finns. Med konkreta övningar, tydlig pedagogik och visuella mönster hjälper jag dig att nå ny nivå i din skidåkning! 


Du kan boka mig som privat skidcoach, vuxen, ungdom eller barn eller för en grupp. Jag brinner för att få fler att ha roligare med sin skidåkning! Jag erbjuder sessioner som är 75 minuter eller 2,5 h. 


Jag är skidcoachutbildad via Norske skidskole och har en gedigen egen tävlingsbakgrund till nordisk elitnivå och SM-medaljer på vinden. Utbildad certifierad personlig tränare.

Skidcoachning, boka först - betala sedan här i webshop

Till bokningsbara carving clinics!

Längdskidåkning - privatlektion för nybörjare

Är du nybörjare på längdskidor och vill ta en lektion för ökad trygghet och ha roligare i spåret? Boka en privatlektion med mig! Vi går igenom diagonalteknik, stakning och framförallt balans och position, tränar på att ta sig uppför och att våga utför samt det spännande momentet att kliva i och ur spår! (Allt detta hinns ibland inte på en lektion). Lektioner ges med utgångspunkt Björnens spårcentral i Åre


Längdskidscoachning bokas per timme, a 750 kr 

sofia @ sofiabursjoo.se 0723062618


Skidåkning med barn:

Mina tips och samlade erfarenheter (skidinstruktör och fd elitalpinist)

Snart är det dags att lära vår 2-åring att åka skidor! Jag ser verkligen fram emot det eftersom det är så kul att se snabb utveckling och dela glädjen i skidbacken. Jag har skrivit mycket om att lära barn att åka skidor (givet att skidåkning är ett av mina expertisområden) och också spelat in en liten serie vid namn Sofias skidskola. Det är kul att många har hört av... Läs mer!

Pjäxor!

Uppskattat om pjäxor

#Sofiasskidskola

Den här skidskolan har varit uppskattad av många - kommer att uppdateras inom kort! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!