Välkommen till din nya favoritblogg!

Dags att lyfta skrot!

Idag står det GYMET med just stora bokstäver i min kalender. Det är dags att lyfta skrot och jag ska göra det på ett sätt som ska inspirera mig. Jag brukar ibland skriva om att vi är bra på att träna det vi är bra på och därför borde lägga större energi på att jobba med våra svaga länkar. Att vi kan bygga en högre topp om de undre lagen inte krackelerar – vi behöver göra prehab för att hålla oss skadefria.

Det är precis lika sant idag som när jag annars säger det. Men idag tänker jag att jag bara ska göra rolig träning som ger mig power, energi och som får mig att känna mig inspirerad och stark. Typisk övning för det i mitt fall? Bildinspo nedan!

utfall bak med twist och balans

I planen ligger alltså:

Boxjumps.

Kliv upp på låda (känner jag mig inte superstark i men det ligger också i planen). Olika utfal. Hantellyft åt sidan bara för att det är min roligaste övning att bli starksnygg i. Älskar axelträning, men hellre utåt än pressar uppåt, men lägger in lite pressar ändå. Något med en boll, kanske knästående ballslam med rotation? Krafter från höften!

jag bygger mental träningsmotivation genom passens planering

Livet och snön och vab kom emellan min träning denna vecka och ja, hör och häpna kommer jag logga veckans första pass på en torsdag. Desto viktigare att vända känslan till ett JA med utropstecken efter och lägga bort det gråa i att det var så det blev. Det här är ett medvetet sätt att höja dagens pass till ännu roligare och att skapa positiv känsla av att ta sig iväg till gymet – att bygga motivation.

Det är dags att lyfta SKROT och jag är pepp, pepp, pepp på känslan under och efter och nästa veckas pass får vara pass där jag utmanar min rygg, vader och pressar i löpintervaller igen.

hantelrodd från planka

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!