Välkommen till din nya favoritblogg!

Mentala strategier för vätternrundan

stadiumbanner

Stadiums tagline, join the movement, handlar om att inspirera till rörelse. Alla produkter i butikerna, stärker och hjälper ett aktivt liv i rörelse. Från regnställ och gummistövlar att hoppa i vattenpussar i från förskolan till hel cykelutrustning för Sveriges största motionslopp på cykel. Från sportbh’ar till slalompjäxor till fotbollsskor och löpartights. Join the movement, ta del och var del i rörelse som gör att vi alla må bra. Blir starkare, mår bättre.

Ibland är det enkelt och naturligt att hålla i ett liv i träning och ibland får man jobba hårdare med motivation. Att ha ett mål kan vara en sak som hjälper till. Vätternrundan, som Stadium är huvudsponsor till, är ett kul motionslopp och en tuff uppgift. Med goda förberedelser både fysiskt och mentalt kan Vätternrundan, halvvättern eller tjejvättern eller vilket annat mål som du siktar på klaras på ett suveränt sätt. Vi blir bra på det vi tränar – och vi kan träna på att tänka rätt. När vi satsar hårt för att ta oss från A till B stöter vi ibland på hinder. Inspiration kan bli till frustration eller den lust vi kände kan vika. Hur ska vi tänka då? Finns det mentala knep eller övningar i mental träning att ta till att väcka lust i målen och skapa energi? Kan jag träna mig att bli mindre nervös och mer avslappnad? Svaret är ja!

stadumjoin

Jag föreläser om mentala strategier, målsättningar och mental träning kopplat till mål och målsättningar. Istället för att för Stadiums räkning föreläsa för er har jag satt samman en vägledning och övningar i mental träning. Visualiseringsövningar, övningar att reglera stress och nervositet, hur du förbereder dig för tävling och hur du skaffar dig en mental vinnarinställning. 23 sidor som kan göra det lättare för dig att vara med och känna Yes – join the movement är min grej, lite extra material att addera till löpartights och regnställ!
mentala strategier vätternrundan

För att få 23 sidor mental träning, övningar och inspiration, klicka här eller fyll i nedan och följ instruktionerna med en bekräftelse så landar en pdf i din inbox!

Prenumerera och få 23 sidig pdf med mentala strategier mot ditt mål!

* indicates requiredEmail Format

vätternrundan startplatser

craft underställ

Idag blev det ingen föreläsning, den kanske du kommer på en annan dag, men ett tack kan riktas till Stadium som gjorde att du fick tillgång till materialet!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!