Välkommen till din nya favoritblogg!

Löparläger i Åre

Ett löparläger i Åre ger löpupplevelser att minnas med glädje. Du kommer göra toppturer och se fjällen fylla horisonten. Ditt löpsteg utvecklas med peppande tips och övningar både utför och uppför och du landar mjukt i sköna yogapositioner. Du kommer äta gott och skratta mycket, få pepp och känna att "jag fixar det!". 


Oavsett om du kommer till Åre på löparläger på våren, sommaren eller hösten bjuder jag på stigarna och utsikten som är bäst för stunden. 


Åres natur är vild och vacker och perfekt att uppleva i löparskor! - LITA PÅ ATT DU KAN!

BOKNINGSBARA LÖPARHELGER SOMMAR & HÖST 2023

Varmt välkommen! Klicka på respektive bild för att läsa mer - du hamnar på min resesida outdoorstories.se

Mina löparläger i Åre

- Detta gör mina läger unika:

 Deltagarröster: 

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort.   

/ Pia


Traillägret gav mig massor till min löpteknik. Yogan! Maten! Det var också en rejäl själslig vitaminkick som jag är så glad att jag fick vara med om, och även dela den med en fin vän.                              

/Anna

NYA RESOR BOKAS HOS OUTDOOR STORIES, där jag nu samlar alla mina resor!

Starta ditt äventyr med oss!

 Deltagarröster: 

Sofia, du har sånt härligt pepp och driv och wow vad jag kände mig sedd! Jag kommer absolut på fler läger! 

/ Anna G 


Ett perfekt upplägg med träning, natur, samt god mat och dryck - iklädd underställ. Lämnade helgen med ett stort leende, ny energi och tacksamhet. Sofia välkomnade med värme och inspiration. Det här gör jag gärna om!

/ Susanna


Bra upplägg med härliga turer i skog och mark samt träningspass. Blandat med god mat och trevligt sällskap! Det här gör jag gärna om igen! 

/ Jin

 

Jag har både PT-tränat och varit på läger med Sofia och jag är jättenöjd! Sofia är positiv och peppig och hon ser alla i en grupp. Hon utmanar en till att prestera mer än vad man tror att man klarar av på ett bra sätt. Hon har ett helhetstänk med ett brett kunnande och identifierar ens styrkor och svagheter.


/Maria L

 Deltagarröster: 

Sofia fick mig att klara vad jag aldrig trodde var möjligt, hon såg alla i gruppen, gav personlig coachning och strösslade med sin kunskap!  

/ Karin


Sofia anordnar proffsiga och personliga event. Både för dig som ligger i täten och för dig som rundar hörnorna längst bak i ledet. Sofia lämnar ingen behind! Ödmjukt peppande, drivande och stöttande. 

Tack för ett utvecklande event! 

/Malin


Tack snälla för en supertrevlig träningshelg med dig!

Jag fick ut jättemycket av helgen! 

/ Sofie


Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!

/Karin A

Löparläger och träningshelger i Åre, 

- hållbarhet och klimatpåverkan:

Behövs det fler träningshelger till Mallorca/Kanarieöarna/Thailand etc? Jag tar inte längre uppdrag att arrangera träningsresor utomlands, utan har valt att gå min Åre-väg istället. Det finns mycket träningsmagi att uppleva i Sverige!                                       


Här kan du se vilken skillnad DU kan vara med att göra för vårt jordklot!


Blogginlägg på tema löpning:

Träningspass, kunskap, inspiration!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!