Välkommen till din nya favoritblogg!

Löparläger i Åre

Ett löparläger i Åre ger löpupplevelser att minnas med glädje. Du kommer göra toppturer och se fjällen fylla horisonten. Ditt löpsteg utvecklas med peppande tips och övningar både utför och uppför och du landar mjukt i sköna yogapositioner. Du kommer äta gott och skratta mycket, få pepp och känna att "jag fixar det!". 


Oavsett om du kommer till Åre på löparläger på våren, sommaren eller hösten bjuder jag på stigarna och utsikten som är bäst för stunden. 


Åres natur är vild och vacker och perfekt att uppleva i löparskor! - LITA PÅ ATT DU KAN!

Mina löparläger i Åre

- Detta gör mina läger unika:

  • * Arrangören (jag, Sofia!) är både Personlig tränare och löpcoach, med ytterligare påbyggnadsutbildningar.
  • * Små grupper, oftast max 12 deltagare, ibland är vi bara 6 - detta ger mycket personlig feedback och en härlig gruppdynamik.
  • * Jag har 13 års erfarenhet av att arrangera träningsevent, och totalt över 800 nöjda kunder, 98% rekommenderar mina event.
  • * KUNSKAP, GEMENSKAP, INSPIRATION och SKRATT - alla dessa fyra vill jag leverera. Det är alla träningshelgers ledord.
  • * Jag bor i Åre, kan och vet vilka stigar som är bäst det datum löparlägret i Åre genomförs.
  • * Boende i välutrustade och nybyggda fjällägenheter på fjällsidan, med helpension!
  • * Hållbarhet. Läs mer i egen rubrik!

 Deltagarröster: 

Att ta sig tid för sin egen utveckling och åka på löparläger är bland det bästa jag gjort.   

/ Pia


Traillägret gav mig massor till min löpteknik. Yogan! Maten! Det var också en rejäl själslig vitaminkick som jag är så glad att jag fick vara med om, och även dela den med en fin vän.                              

/Anna

LÖPARLÄGER I ÅRE, anmälan öppen! 


Klicka på bilderna nedan för att komma till respektive läger! Det finns platser kvar om rubriken inte säger att det är fullbokat!

 Deltagarröster: 

Sofia, du har sånt härligt pepp och driv och wow vad jag kände mig sedd! Jag kommer absolut på fler läger! 

/ Anna G 


Ett perfekt upplägg med träning, natur, samt god mat och dryck - iklädd underställ. Lämnade helgen med ett stort leende, ny energi och tacksamhet. Sofia välkomnade med värme och inspiration. Det här gör jag gärna om!

/ Susanna


Bra upplägg med härliga turer i skog och mark samt träningspass. Blandat med god mat och trevligt sällskap! Det här gör jag gärna om igen! 

/ Jin

 

Jag har både PT-tränat och varit på läger med Sofia och jag är jättenöjd! Sofia är positiv och peppig och hon ser alla i en grupp. Hon utmanar en till att prestera mer än vad man tror att man klarar av på ett bra sätt. Hon har ett helhetstänk med ett brett kunnande och identifierar ens styrkor och svagheter.


/Maria L

 Deltagarröster: 

Sofia fick mig att klara vad jag aldrig trodde var möjligt, hon såg alla i gruppen, gav personlig coachning och strösslade med sin kunskap!  

/ Karin


Sofia anordnar proffsiga och personliga event. Både för dig som ligger i täten och för dig som rundar hörnorna längst bak i ledet. Sofia lämnar ingen behind! Ödmjukt peppande, drivande och stöttande. 

Tack för ett utvecklande event! 

/Malin


Tack snälla för en supertrevlig träningshelg med dig!

Jag fick ut jättemycket av helgen! 

/ Sofie


Jag är jättenöjd med lägret och dig som ledare! Alldeles lagom med allt! Lugnt, behagligt, bra träning! Härligt trött i benen i måndags!

/Karin A

Löparläger och träningshelger i Åre, 

- hållbarhet och klimatpåverkan:

Behövs det fler träningshelger till Mallorca/Kanarieöarna/Thailand etc? Jag tar inte längre uppdrag att arrangera träningsresor utomlands, utan har valt att gå min Åre-väg istället. Det finns mycket träningsmagi att uppleva i Sverige!                                       


Här kan du se vilken skillnad DU kan vara med att göra för vårt jordklot!


Kommande löparläger och events i Åre:

Välkommen att läsa mer om komande löparläger och andra events i Åre! Klicka in på respektive läger. Du kan alltid maila mig om du har frågor eller funderingar innan anmälan!  ( hej @ traningsevent.se )

Blogginlägg på tema löpning:

Träningspass, kunskap, inspiration!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!