Välkommen till din nya favoritblogg!

Sofia som online video creator!

Kommer du ihåg att jag berättat om utbildningen jag läser nu?  En utbildning i online video, att skapa rörligt innehåll för webb på 100% fart, på distans till Birka Folkhögskola. Det är kul men krävande och dygnet har lite för få timmar plötsligt. Såklart, eftersom jag ju inte slutat jobba med mitt vanliga.

Ena uppgiften var: Visa upp dig själv som online video creator. Inte så lätt, eftersom jag bara precis börjat – får man ens kalla sig det då? Här kommer i alla fall mitt alster som jag för nu är hyfsat nöjd med, kanske ändå inspirerar dig lite och kan vara dagens träningsinspo. Ljud på!)

Jag sa det till A häromdagen, vet du, det var inte länge sedan jag var sjukskriven för utmattningsdepression och det var som att både han och jag insåg att shit, det har gått ganska fort ändå. Precis nu är jag i ett läge där jag haft två deadlines som jag kämpat svinhårt för att hålla, arbetandes i ett program som är helt nytt för mig. Du vet känslan när man trycker på en tangent och ba ”SHIT!!! Vad hände nu, vart tog allt vägen och VAR ÄR JAG i systemet!!!????”. Så har det varit måndag till onsdag natt och jag är helt slut.

Jag är alltså helt slut. Så slut att jag idag, fastän jag verkligen (nåja) borde ge dig ett träningspass, eller i alla fall något bildinspirationsrikt utöver mitt skolarbete bara kan komma på den goda idén att efter denna postning vara i princip ledig. I eftermiddag ska jag gå till gymet och ta hand om mig, så att jag imorgon igen kan ge dig något som känns värdefullt och givande.

Tills dess; ta hand om dig. Du har bara en kropp och ett liv, så gott som vi vet.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!