Välkommen till din nya favoritblogg!

November i bildbackspegeln

Låt oss kika i mediaarkivet och se några bilder som jag laddat upp i november genom åren, vi kör från 2011 och framåt. En resa i historien helt enkelt. Hur länge har DU hängt med? 

2011

Födde barn genom en mardrömsförlossning (som finns dokumenterad här i sex delar – typ skrivterapi), innan allt blev trauma var det chill och vi kollade på vinterstudion. Fick med oss en bebis hem, samma bebis fyller sju på tisdag, sjuka tanke.

2012

Tränade mycket med barnvagn, mest cykel för hela slanten, men här i november ett år efter förlossningen from hell kunde jag så smått börja springa. Det var härligt!

Galaxtights var hett, dessa beställde jag svindyrt från Australien. snygga mönstrade träningstights

Minns du detta utspel av Katrin Zytom…? Det blev ett jäkla liv i den lilla träningsbubblan när hon lyfte Sats kampanjreklam och gjorde hån av tjejen som älskar att träna och gör det för glädjen. Fattar fortfarande inte meningen med hela hennes utspel.

Vårt hemmagym blev dokumenterat i kundtidning för träningsutrustning och sedan också i Vi i Villa. Här hittar du ritning på hemmagym,  utan hål i väggen!

2013

Tänk va, att jag och Mela skapade detta? Vi körde träningsevent.se i full fart med stora eventet be your best convention på Allt för hälsan. Det känns lite som att de stora träningseventens tid är förbi, eller det är i alla fall ganska svårt att skala upp dem till denna storlek.

Jag beställde ett par custom made Extrem project 100, med uppochhoppas dåvarande färgsättning och NU när det är 2018 inser jag därmed att jag borde få köpa ett par nya skidor, de börjar bli både slitna och till åren dessa. Men kul är de, och många sneglar på dem i liftkön!

2014

A’s pappa gick bort i leukemi efter två års sjukdomsförlopp, en saknad som alltid kommer att vara med oss. Vi är glada att han i alla fall hann träffa lilla E, som ju föddes i april samma år.

Tror att denna bild togs i återhämtningen efter Be your best 2014, ännu en urladdning i träningseventbygge med sin final på Allt för hälsan. Livet ger och livet tar.

Såhär såg det ut på eventet;  elementary be your best Jag och E syntes i tidningen Friluftsliv på temat transportera barn i bärstol och jag bloggade om att barn är vår anledning att träna ( i alla fall en av fler), inte en ursäkt att låta bli.

2015

Åre! Nu hade vi fått tillträde till vårt Åre-hem (februari 15) och vi spenderade en härlig novemberhelg här och jag fotade jobb för Craft: craft underställ

Tränade i Hammarbybacken och längtade efter snö. Tips, djupa utfallssteg i uppförsbacke, bra sit! (kontoret hade jag och Mela då i Sickla, så det var nära)

active wear videoLagade middag på fem minuter – detta ”recept” ska jag ta fram igen! och anordnade ett hyfsat ”extra allt” Frost-kalas – här får du inspo om Elsa och Anna är heta hemma hos dig.

middag på fem minuterkalas med frost tema, tema frozen kalas

2016

Ah…. i november 2016 var jag i Thailand. Denna tiodagarspaus från vardagen gjorde att jag snabb-rehabade en jättejobbigt start av 2016 där M och jag avslutade vårt dagliga arbete tillsammans (för att hon fick ett drömjobbserbjudande hon inte kunde neka) och jag stod plötsligt själv i det bolag och vår dröm om ett bolag ihop. Det var en tuff tid att plötsligt rita om alla förutsättningar och veta vad jag ville nu, när det bara var jag som fick bestämma. 

Bjöd på enkla passupplägg likt detta:

Och lärde dig (om du inte redan visste) att vi har tre rörelseplan via ett snöskottningsinlägg. Om man inte är i dessa händer det att man exempelvis lätt drabbas av ryggskott när snön kommer! Det snöade alltså massor i Stockholm i november 2016.

Lilla E började bli stor. 

Hängde mycket på Björnö med eld igång innan jag åkte till Thailand. 

2017

Så sjukt det känns att hoppa såhär, men ja, nu är det plötsligt november 2017 och ja, jag ät återigen i Thailand. Jag fick ett fantastiskt ”offer you can’t refuse” och fick med mig två superkompisar när det blev plats på resa med Rosa Skrot. 

Det här är S, hon är typ lika härlig som den här bilden. Eller mer. Jag försökte planera strategi och göra arbete för vad 2018 skulle bli med hennes hjälp men ville mest gråta. Jag var så trött. Så jag grät och hon peppade. Hikeade en dag i djungeln och kände efterlängtad lugn och frihet. Jag var egentligen utmattad redan här, men det skulle dröja ända till april tills jag lyssnade. Fotade innehåll och övningar, tänkte och ritade mindmaps. 

Klippte håret kort innan jag åkte! Jobbade med Thule hemma i Sverige och lärde dig allt om att packa takbox!

och bjöd på utfallsvarianter. 

Hängde en hel massa med Milla. Det jag kan sakna från Ingarö är just kompisarna, inget av det andra. På fredag ses vi igen när hon kommer till Åre för yogafestival! 

Köpte en klänning jag aldrig använt….fastän den är svinsnygg, men mitt liv innehåller liksom inga coctailpartys i snygga miljöer där jag känner mig helt bekväm med spets-urringning en decimeter ovan naveln. Synd det!

2018:

Här står jag nu. Rehabbad efter utmattningsdepression, nyinflyttad till Åre sedan tre månader. Med en dotter som fyller sju och ett kalas att förbereda (det blir hästkalas!). Med livets liv och en längtan till precis här och lättnad över att jag nu bygger nytt på den erfarenhet som jag har med mig. Med nya eventplaner som är mina – vilket betyder mindre sammanhang med stor tid för feedback och mindre logistikminutplanering. Event där jag kan ge extra allt av min kunskap som PT och coach till varje individ. Med jobb för Bergans och Viking Footwear. Med mer livskvalitet, mer glädje. Jag mår bra. Hur mår du i november 2018? 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!