Välkommen till din nya favoritblogg!

Allt för hälsan 2013

Nordens största hälsomässa, Allt för hälsan, går på Stockholmsmässan den 7-10 november. I år är temat ”hitta energi” och jag och Mela ger ett utsålt Be your best convention energi lördagen den nionde november. De andra dagarna hittar man oss i vår monter, bredvid kompisarna Under Armour och Gococo och nära Fitness Lifestyle som jag vet har skojiga avslöjanden på g på mässan. I just vår monter kan man kolla datumen (och anmäla sig om man vill) till vårens träningsevent och faktiskt också köpa lite riktigt snygga grejer med garanterad härlig feeling! Ett hett tips är också att vara med i vår tävling, med chans till vinst av valfri eventbiljett!

Härliga Bibik håller hov på stora scenen, och framför den är det ordnat med ett träningsgolv så det bara är att komma och hoppa in på något av alla de korta pass som kommer pågå under helgen. Kom i träningskläder!

På fredagen, klockan 14.30, kan du faktiskt till och med träna inför skidsäsongen med mig. Jag funderar som bäst på vilka av mina favoritövningar som ska vara med. Och lite på hur jag ska kunna komma undan med att vara i otakt med den musik jag sedemera ska välja… well. Sånt kommer ju exempelvis Paolo Roberto undan med, så inte ska väl jag vara sämre?

alltforhalsan

Nytt biljettsystem på stockholmsmässan. Registrera dig som användare, köp din biljett som förköp och få den till din mobil – scanna den i entrén!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!