Välkommen till din nya favoritblogg!

Mitt STHLM heartbeat, dagseventet

Du kanske undrar vad som egentligen hände i lördags? Platsen var Fotografiska och mitt eventcrew och jag var på plats klockan 8 för sista piff med heliumballonger och soundcheck. Vid 9.30 kom mina gäster!

Jag kickade igång dagen med ett häftigt intro som satte tonen, hjärtslag och pumpande fina träningsbilder på 44 meter bred projiceringsvägg. Sen kunde jag förkunna eventet, som jag hoppas bli återkommande, som invigt. Lite darr på rösten och lite känslorna utanpå men du vet säkert hur det är när man står mitt i något som man jobbat länge med och som är viktigt för en.  En halvtimmes mingel gav plats att hälsa på mina grymma partners:

Första klassen: RISENTA presenterar SOMA MOVE: SOMA MOVE är en gruppträningsklass som är atletisk och het men samtidigt följsam och mjuk. Ditt andetag guidar dig genom flödande och animaliska rörelser. En annorlunda och djup upplevelse garanteras. Klassen hålls av Linus Johansson, @friskgymnasten.

Jag parade ihop Risenta med Linus eftersom Risenta står för mycket nytt tänk i vår matlagning idag.  Risentas affärsidé är enkel, att erbjuda god och hälsosam mat till alla som vill äta och leva hälsosamt. De är nyfikna och lanserar nya produkter i snabb takt och erbjuder många fina nya vegetariska och hållbara alternativ. Soma Move är nyfiket och hållbart tränande, en perfekt match!

Linus tog med sig rykande färska release nr 12, som verkade så härlig!

Karin till vänster, Hanna i mitten och Moa till höger – så härliga tjejer!

Jag hade mitt ansvar för stora salen och missade en Workshop om Fascia, med Linus Johansson, men jag vet att den var uppskattad. Istället välkomnade jag Jørgine och ordnade med det sista inför hennes föreläsning. Jag passade på att hälsa på hos Planti och testade deras nyheter; havreyoghurt naturell och vanilj, samt deras goda Oatlatte. Här står Emmi och Plantis personal, kanske pratar de vegansk frukost?

Föreläsning, storyn om @funkygine: På denna schemapunkt fick vi lära mer om hur Jørgine Vasstrand, mer känd som @funkygine på instagram, jobbar med sitt varumärke och hur hon har byggt upp sin verksamhet kring sig själv som digital influencer.  Vald till årets träningsbloggare i Norge 2015, ambassadör för Reebok, Maxim och Devold. 282′ följare på instagram.

Hon tryckte på 3 saker;  1) att alltid vara ärlig och öppen med vem hon är och att visa det som är på riktigt, att hennes liv precis som allas är både upp och ner och härligt och ibland kaos och ledset. 2) Att vara sann mot sina värderingar och att inte gå efter möjligheter som inte känns bra och som passar hennes person. 3) Att inte jobba mot att bli heltidsbloggare, utan att bygga ”produkter” runt sin kompetens, därför gör hon idag också workshops, utbildar andra tränare, ordnar ett gäng träningsresor utomlands varje år mm. En stor inspirationskälla! Ni hittar hennes blogg här!

Valio bjöd på dagens lunch: Under lunchen presenterade Valio sin senaste innovation: Mifú– ett stekbart mjölkprotein! Det var chili con Mifú, med gräddfil och nachochips på recept av Jonas Cramby. Så gott! Mifú är små, goda och proteinrika gryn som får fin stekyta och som inte smälter, till utseendet är det lite som keso.  Valio uppmanar oss att använd Mifú i varma rätter istället för kött, fågel eller fisk. Ett enkelt sätt att äta vegetariskt, när du känner för det.

Filippas blogg heter Matkreation och hon är grym på matfoto, och en del av mitt gäng på  Everydaystories. 

Ingen eventlyxlunch är komplett utan efterrätt!

Mångårig partner Depend var på plats, så uppskattat med nagel och ögonbrynspiff också hos oss träningstjejer. Här får Petra kanske veta mer om kommande vårkollektion i neon?

Här har vi Charlotte djupt försjunken i sociala medier… och när hon vänder sig till höger har hon Coldzyme, munsprayen mot förkylningar som faktiskt fungerar! Jag är så glad att jobba med dem eftersom få saker förstör träningsresultat som upprepade förkylningar. Alla fick såklart Coldzyme i sin goodiebag. 

På tal om goodiebagen… I den låg: Mysli från Risenta, väska från Sats, vegoprotein, majskakor och chiabar från Friggs, nötsmör från Vitaprana/bodystore.com, proteinsoda från Bodystore.com, frögröt från Risenta, Coldzyme, ögonbrynsfärg från Depend, Mifú från Valio, bar från Maxim, Vanilj och naturell Yogaoat från Planti, Oatlatte från Planti, strumpor från Under Armour, nagellack, fotkräm och exfolierande sockor från Apotek hjärtat, rabattcheck på Elvie.
Efter lunch presenterade Apotek hjärtat workshop, Feet First: Apotek Hjärtat var på plats hela dagen för att hjälpa oss att ta hand om våra fötter. Sotiris Danos leg. Naprapat (från Ergosport of Sweden) berättade om vikten av en vältränad fot och gav tips på bra vardagsövningar för att hålla balans och foten i trim.

(fotot ovan och nedan lånat av Emmi, explorista.se).

Under Armour visade upp sin vår och sommarkollektion, så himla mycket fint! De grå/vita tightsen som jag och mina funktionärer hade på oss på dagen plus den vita lösa tröjan ni ser här på Mela och på Milla är både sköna och snygga, så vårfräscht! De har också mycket orange/rött i sin kollektion som de matchar med svart och vitt och grått. Från och med nu hittar du massor av Under Armour på Sats, då de kör shops hos dem, samt att UA såklart finns på stora sportkedjor.

SATS presenterade Barre Toning:  Deltagarna kastade sig glatt in i att testa ett hett gruppträningskoncept från SATS som är en av de absolut hetaste träningstrenderna. Ursprungliga Barre-passet är inspirerat av dansarnas övningar vid balettstången. Barre toning har lite mer fokus på på funktionella och effektiva styrkeövningar med Barre-stången och hantlar som redskap. SATS är Nordens ledande träningskedja som erbjuder gruppträning, personlig träning och ett stort onlineutbud.

Pischa i full fokus och strax bakom henne, Joanna Swica

Efter kaffepaus hade nya innovationen Elvie en pilates/bäckenbottenworkshop. Elvie är en stencool produkt, skapad för att göra bäckenbottenträning roligare och mer effektiv. Jag ska berätta mer framåt, lovar.

Sist men inte minst – dagens grande finale var: Jørgine Vasstrand, ambassadör för Maxim och presenterade Funkyandfit: Funkyandfit blev en högintensiv träningstimme där deltagarna jobbade hårt med kroppen som motstånd.  Det blev massiv mjölksyra, ny inspiration och hög energinivå!

Här var jag så glad och trött och sa jag glad? Som arrangör hade jag inte riktigt tid att vara med och träna, men jag hade gärna velat, det här passet bjöd på mycket roligheter. Jag fyllde på med Oatlatte och packade ner kylvaror i goodiebagen och stod redo för kramkalas senare, när dagen för mina branschkollegor var slut.

Sedan laddade jag om, för att genomföra träningskvällen, men det tar vi en annan dag, när du också får mitt pass från kvällen. TACK igen till alla deltagare för att ni kom och hade så roligt och TACK till partners som gjorde dagen möjlig!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!