Välkommen till din nya favoritblogg!

Boka träningsfest på lördag!

Så börjar den, eventveckan. På lördag är det så dags för STHLM heartbeat! Veckan hade kunnat börja bättre, men jag räknar med att från och med nu så blir det bättre! Det startade i morse med tre timmars mobiltelefonstrul då jag är mitt i bytet av operatör.  ”Jag förstår att du förstår men att du förstår hjälper inte, LÖS PROBLEMET!”. Så sa jag nyss i vänligt arg ton till mobiloperatöråterförsäljare. Visst är det fantastiskt underligt hur det ska kunna strula med dylika abbonnemang? Eventveckan börjar också med checklistor, blombeställning, sammanräkning, schemafix, spellistor, repetitioner och fjärilar i magen och att jag i reklam för mig själv uppmanar dig att du kommer så att vi kan njuta av eventet tillsammans:

Nu händer det äntligen, snart är det dags för mitt STHLM heartbeat som jag ordnat för att få ditt hjärta att slå starka och glada slag och att ge dig ny inspiration till din träning!  Jag vill så gärna att du kommer på mitt Träningsevent på Fotografiska! Det här händer på kvällen då du är så himla välkommen att vara med!

STHLM heartbeat, kvällsträningsevent på Fotografiska lördagen den 18 mars

På lördag smäller det. På kvällen är det träningsevent med tre klasser i Fotografiskas stencoola eventlokaler. Jag har plats för fler av er, kom och träna dig till en inpirationboost. Koden TEAMMATE ger dig 30% rabatt på eventbiljetten, för 599, nu 419 kr. Du får träna dessa pass och går ifrån eventet med en goodiebag med grymma grejer i! En kul och once in a lifetime lördagskväll!

Kvällens schema – det här roliga kan DU vara med på!

  • 17.30 Inläpp
  • 18.00 Wörkout med Pischa strindstedt, årets PT 2016
  • 19.10 Funkyandfit med Jørgine Vasstrand. För första gången får vi i Sverige möjlighet att träna med det norska powerpaketet, mer känd som @funkygine.
  • 20.15 Mobility Flow med Sofia Bursjöö

Om wörkout:

Träningsformen Wörkout är  lekfull och tuff men framför allt ger den en positiv känsla. Målet är alltid att alla deltagare går från klassen med ökad kunskap om sina egen kropp, bättre teknik och mer kraft.
Wörkout är högintensiv funktionell träning. Var inte rädd för att kliva ur din egen comfortzone där passen utlovar många skratt. För att tuffa till den lekfulla träningen lite till ska man inte bli förvånad om man får  grabba tag i närmsta person och använda denne som redskap. 

Om Funkyandfit:

Funkyandfit är typisk Jørgineträning, det är träningstimmen där du jobbar med kroppen som motstånd. Här kommer du kunna utmana både styrka och kondition och förhoppningsvis kommer du också att utöka din övningsrepertoar. Målet är svett, ny inspiration och hög energinivå! Ta chansen att träna med en av nordens största inspiratörer!

Jørgine Vasstrand, mer känd som @funkygine på instagram med sina 280′ följare blev årets träningsbloggare i Norge 2015.

Om Mobility Flow:

Efter två tuffare klasser tar vi ner tempot. I Mobility Flow utmanas din rörlighet samtidigt som vi varvar ner och kapslar in känslan av energi och styrka. Målet med klassen är att ge dig nya rörlighetssekvenser som kan bli nycklar till en kropp med större rörelseomfång. Rörlighet gör dig stark, ståtlig och skadefri, tre bra saker att avsluta en bra träningskväll med.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!