Välkommen till din nya favoritblogg!

Blogginbjudan: Crossfitpass

Helgen 8-9 september är det dags för Reebok CrossFit Fitness Championship, arrangerad tillsammans med CrossFit Nordic i Sätrahallen. Att gå och kika på eventet är gratis, värsta bästa grejen! I samband med tävlingarna vill vi arrangörer av Blogger Boot Camp bjuda in er läsare som skriver en egen blogg till ett härligt inspirationspass tillsammans med Reebok.

Söndagen den 9 september kl 11:30 tränar vi Crossfit i Reeboks container på baksidan av hallen, beläget vid athleternas green room. Passet är utomhus, effektiv träningstid cirka 30 minuter och hela passet tar totalt 45-60 min (för vi behöver nog fnissa av oss lite nervositet gissar jag. Och kramas, det är obligatoriskt!)

Det vore fantastiskt kul att träffas, säga hej till bloggkollegor och träna tillsammans. Det spelar ingen roll att vi inte träffats förut, nu har vi ju värsta bästa chansen! Direkt efter passet vid 12.30 drar finalen i tävlingen igång för den som vill kolla. Först masters (40+). Womens börjar 13:15, mens 14:00. Prisutdelning 15:00. Både att gå på Crossfittävlingen som publik och att delta på vår bloggträff är gratis!

OSA genom att fylla i det här anmälningsformuläret då det är begränsat med platser och först till kvarn gäller. Och som sagt, denna gång är det endast för de som har en egen blogg. När eventet är fullt tar vi bort anmälningsmöjligheten!

Eventet är fullt!

Träningshälsningar
Blogger Boot Camp-crew (jag, Mela och Terese)

 Blogger Boot Camp är Sveriges största träningsevent för träningsbloggare. Vi står för gemenskap, glädje, endorfiner och att alla duger! Blogger Boot Camp 2013 är under planering. Mer info om tidigare års event finns på bloggerbootcamp.se.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!