Välkommen till din nya favoritblogg!

Nike Blast Night

Jag hade ju inte fattat grejen med the Nike Blast riktigt. Nu har jag bättre koll. I lördags kväll gick jag på Blast Night, en kväll med dansshow, modevisning av Nikes vårkollektion och genomgång plus träningspass i NTC-appen.

Det var coolt, stort, ljusshow, välrepeterat och riktigt lyckat. En helt enorm marknadsföringsmaskin som snurrar runt och deltagarna blir gladare för varje vända. Ja lite så. För visst är det ett totalköp av varumärket Nike man gör när man går på Nike Blast. Snyggt gjort är det, att de som Nike vill nå och annars betalar för att nå, på Blast istället betalar 2000 kr per person för att få uppleva massa härlig träning och föreläsningar – och få en varumärkesshow på hornhinnan.

Lördagkvällen var gratis, Stadiumshoppare och Veckorevynläsare hade blivit inbjudna. Det var en härlig kväll och framförallt var det väldigt roligt att få uppleva globen som en träningsarena. Träningen var ca 30 minuter allmänstyrka med kroppsvikt. Puls och styrka i ben och core. Härliga övningar, bra drag och duktiga Nike Master Trainers med koll. Sedan ett afropass där jag försökte hänga med så gott jag kunde. Inte en favorit hos mig, särskilt i ”fel” kläder. Att dansa afro i löpartights blir verkligen jättekonstigt!

nike blast night

nikeblast

nike blast night

nikeblastnight2

Skön avslutning med lite rörlighet som min rygg verkligen tackade och tog emot. Barfotaskor från Merrell, strumpor Nike, tights från Craft, linne Lululemon.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!