Välkommen till din nya favoritblogg!

Vem vill du träna för?

Om det fanns en stor scen. En stor sal. Och om du var riktigt träningssugen, vem skulle du ställa på scenen som skulle kunna leverera inför en, ja du gissade rätt, stor igen – träningspublik.

Tell me tell me. Och välj nu inte någon som känns uttjatad. Om den inte är svinbra förstås, för då blir den ju inte uttjatad. Du bestämmer, jag bokar. Okej?!

träningstights med mönster

 1. Jag måste vara lite tråkig, främst för jag inte har så stor koll på instruktörsstjärnor, men jag tänker främst på gamla underbara instruktörer. Kicki och Sophia på Olympen i Växjö, Anna och Annelie på Nordic i Bollnäs.

  Förövrigt så måste jag säga att det var helt fantastiskt att träna för Lofsan, det gör jag mer än gärna igen! Cecilia Gustafsson likaså.

 2. Hans Hellberg PT på Sats Stureplan. Han var tidigare PT i Helsingborg och jag saknar hans träningspass. Hans bloggar på hans.shapemeup.se, han kommer synas i årets säsong av Biggest Looser och har varit med som månadens PT i Fitness Magasine. Hans är en av de mest peppande och kompetenta tränarna jag har träffat. Stämningen på hans pass är helt otrolig.

 3. Jag skulle rekommendera min fd kollega – Jennie Westholm )http://www.kom-igang.se/) – hon är ett energiknippe med en stor portion humor, och som kan leverera allt från afro till Crossfit 🙂 Och mycket omtyckt och ofta anlitad instruktör!

  Kram Nina

 4. Din bloggkollega Jessica Claren såklart! Har varit på ett cykelpass med henne och är fortfarande helt lyrisk trots att det är över en månad sen!

  Får man drömma BIG, Jillian Michaels! Vilken kvinna! Det är nästan så jag önskar att jag vore gravt överviktig, bodde i USA och hade nyss kommit med i programmet Biggest Loser. Men bara nästan 😉

 5. Finns en tjej i Falkenberg som heter Pernilla Andersson (Les Mills teamet), sjukt inspirerande och kul att träna pass för!! Dock är det ganska längesedan jag tränade för henne.

  En annan är Lifsan. Haft en workshop med henne och var helt lyrisk efteråt. Där har vi en tjej med koll samt så gillar jag hennes inställning till en stark kropp och hur man får en stark kropp. Ser fram emot BBC mamma med henne :-).

 6. The one and only Sofie Lantto med sitt unika inspirerande sätt, med sitt unika Ironman (IM) spinningspass.

 7. En nära vän till mig Ninni!
  Hon har alltid fullt på sina pass, funktionell styrka och cirkelträning är hon ledare i just nu! Hon är noggrann, ser verkligen alla deltagare för vad de är och kan verkligen sin sak även om hon inte har så mycket utbildning. Men med nyfikenhet, träning och en jäkla anamma så kommer man långt! Och det har verkligen hon! Hon suger in allt hon läser, går på event, går på andras klasser, bara för att lära sig så hon kan lära oss andra vanliga dödliga sen 🙂 sån härlig energiknippe!
  Hon blogg på vigillartraning.blogspot.com, hon finns också på Twitter Ninnsan1

 8. Förutom Jessica som alltid levererar så har jag båda gångerna jag testat att dansa för Åsa Fornander varit fantastiskt nöjd!! En annan som kan få ”alla” känna att de kan dansa är Omid Dadary som vanligen håller till på Nordic Wellness (Odenplan).

  Att testa en riktigt skön Yoga med Monica Björn skulle också vara kul efter att testat hennes rörlighetsklass på NikeBlast!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!