Välkommen till din nya favoritblogg!

Crossfit Solid

Åh hörni! Ni och jag borde verkligen träna mer Crossfit! Dagens träff på Crossfit Solid har verkligen gett mersmak. Det är något speciellt med att träna fokuserat med coacher (cirka världens finaste och superpedagogiska) i en varm och inkluderande miljö. Jag blir varm i själen av sådant, och att det sen är explosiv träning som passar mig perfekt, det sitter fint därtill! Mer! Mer!

smoothiecs

wod

Jag skulle kunna skriva mil och spaltmeter, men nöjer mig med att konstatera hur grymt det är på Solid, här i punktform:

* De kan Crossfit! Tre tävlande atleter med på Games 2014.
* Sex ledarledda pass om dagen på vardagar.
* En unik mötesplats för högkvalitativ crossfit, där alla får vara crossfit på sin nivå.
* Många tjejer med medlemskort, en fördel med blandning tycker jag!
* Centralt beläget under Hötorget.
* Nyckelkortsgym, medlemmar tränar som de vill mellan 07-22 på vardagar. 8-21 på helger.

melasolid

crossfitsolidmyshörna

crossfitsolidpaus

crossfitsolidworkshop

Dagens träff arrangerad av oss på träningsevent.se var ett smakprov av Solids verksamhet, för grymma kollegor och vänner med träningsblogg. Vi fick tips och grund i benböj, marklyft och bänkpress. Därefter djupare coachning i ett förvalt ämne, i mitt case frivändningar. Min favvoövning som jag behöver (och vill) nöta mer.

Efter paus med supergod smoothiepåfyllning höjde vi pulsen i dagens wod med namnet ”a fight gone bad”. Woden har fått sitt namn från en MMA-utövare tydligen. Så farligt var det inte, jag gillade känslan av fem övningar, en minut per övning, i tre varv. Vi hade till och med vilominut inbakat i woden!
frivändningar benböj

Jag vill verkligen rekommendera att gå till Solid på de öppna prova-på-pass de har på söndagar om du är nyfiken på om Crossfit är din grej. Det är sannolikt att det är så. Och om du gillar träningen åtminstone lite grann, kommer du säkerligen älska stämningen i boxen under Hötorget. Den är liksom människorna som gör skillnaden.

Nu stänger jag den här lördagen med ny energi. TACK till alla fantastiska deltagare på dagens träff. Helt grymma och underbara varenda en av er! (Om jag kunde blogga från min dator skulle här komma världens länkkärlekslista, men datorn tjurar och jag tvingas rodda allt från mobilen. Typiskt dålig grej).

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!