Välkommen till din nya favoritblogg!

Från grått till orange

Ni vet de där dagarna när man bara har lust att bryta ihop fastän ingenting dåligt egentligen hänt? Idag var en sådan dag. Jag är en känslomänniska av rang och det har varit lite mycket berochdalbana  de närmaste dagarna. Från att vara förbannad till glad till besviken till upprymd. Lite tråkigt, mera roligt. När det är sova-resa-jobba-äta-jobba-resa-äta-bebé-jobba-sova och de där sömntimmarna är för få adderas trycket. Stapeln byggs och tornet svajar.

Jag blir deppig, sliten och får lust att kompensera med socker för att bli lite mer happyhappy när jag inte ger systemet den träning och rörelsenergi som kroppen och huvudet är vant vid. Ni vet att jag absolut kan vila – det är verkligen inte så jag menar. Jag tvingar mig aldrig att träna, men när kroppen och huvudet skriker efter en väg ut och jag inte erbjuder den för att jag fyllt schemat med en karusell enligt ovan blir det ovälkommet kaos. Och jag får orationell lust att bryta ihop. Över en scanner som inte fungerar, personer som vägrar svara i telefon eller ett tonfall som kanske hördes och ord som inte sägs.

Idag fick jag äntligen in min bästa ventil. Min värld gick från grå till orange på ett kick. Eller ja – det var 40 minuter P90X legs and back som gjorde susen. Den dvdn innehåller massor av bra benövningar. Nedan visar jag en!

Outfit: Casall fierce tights (höstkollektion 2012), gammalt linne i favoritgrön färg från Nike.

Programmet jag använde kunde inte göra bilden i vanliga bloggbredden tyvärr. Jag kallar övningen för utfallstårullning. Fancy va? Det är en övning som tar fantastiskt bra. Jobba djupt i ett utfall – och rör dig fram och tillbaka istället  för uppåt nedåt. Satsa på en sådär 25 rullningar med tårna innan du byter ben.Spänn till magen, dra naven mot ryggraden och behåll en stolt hållning i överkroppen.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!