Välkommen till din nya favoritblogg!

Inga ursäkter

Ibland behöver man rannsaka sig själv i sin träning. Tagga till lite extra och skaka av sig mellanmjöksinställning som då och då kan lägga sig som en tröskel mellan dig och dina mål. För att nå högt uppsatta mål behöver man satsa. Vill man så kan man, och då gäller det att vilja, även de dagar det tar emot. Huvudsaken och första delen är naturligtvis att sätta en målsättning som är så attraktiv att du alltid, alltid vill göra ditt (för dagen) max/bästa för att ta dig dit, men ibland är man inte där. Då gäller det att jobba mentalt med målbilder för att återskapa glöd.

Att ha ett mantra kan hjälpa till att vara mental tändvätska, på samma sätt kan det vara sporrande att läsa träningscitat. Ibland kan något så enkelt som ”no excuses – just results” vara det som får dig att genomföra när något annat lockar, eller en röst någonstans i huvudet viskar att du kanske skulle avsluta utan de sista repetitionerna. Inga ursäkter – bar resultat. Att säga till sig själv: Idag har jag inga ursäkter – jag låter mina resultat från detta pass tala för sig självt – berättar de att jag är på väg, eller att jag lät en ursäkt vinna?

justresults

Disclaimer: Vid sjukdom och vid extremt negativt stresspåslag är dåliga dagar att pressa kroppen mot max. Lyssna, men lyssna smart. Ignorera smågnäll som kroppen och huvudet hittar på för att komma undan tuff belastning, men lyssna på smärta och utmattning. Du vet bäst. Var sann mot dig själv och minns vem du lurar om du drar fram en halvkass ursäkt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!