Välkommen till din nya favoritblogg!

Inspirerar du dig själv?

Varje gång jag går in i vårt kök blir jag peppad. På vår kyl och frys sitter små framkallade bilder från instagram i form av kylskåpsmagneter. Det är bilder som påminner om härliga dagar, minnesvärda upplevelser och kul umgänge. Där finns vandringsbilder från Åreskutan, vår familj på skidor på bergstoppar, där finns champagne på kylning och god blåbärspaj. Stora E’s första slalomsvängar, starka utfall och nedbäddade bebisar som sover tryggt. Bilder på V-tecken efter målgång i Åre extreme challenge och andra tävlingar, några bra citat och en hel massa glädje.

Det är bilder som inspirerar mig och som påminner om vad som är det viktiga. Vad jag lever för och jobbar mot. Att träna är viktigt för det ger mig det där! Det är en ytterst enkel grej som i praktiken ger mig mycket inspiration tillbaka.

Jag tror starkt på att omge sig av människor som inspirerar, absolut, men jag tror också på vår förmåga att kunna inspirera oss själva. Det handlar om val vi gör. Tränar jag i de plagg som jag känner mig extra stark i mår jag bättre och presterar bättre än om det jag har på mig känns fel. Det handlar inte om att du måste bege dig ut och shoppa utan om att börja bli medveten om de saker du har omkring dig och vilken påverkan de har. Byt ut de där blomman som är trött och vissen! Lyft det du gjort som är stort och viktigt och framkalla det så att du ser det! Har du en medaljsamling, låt den hänga på ett synligt ställe, varför inte på insidan av din garderobsdörr?

Kan du se att du inspirerar dig själv? Om ja – bra, fortsätt på inriktad väg. Om inte, vad kan du förändra och hur?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!