Välkommen till din nya favoritblogg!

Till dig med motivationen på topp

Till dig med motivationen på topp: Träningsmålet är satt och livet leker. Känner du igen dig? Om så, här kommer några smarta tips:

1) Gör det nödvändiga grundjobbet. Har du satt ett mål för dig längre fram, kanske en tävling eller en miltid du känner full motivation att fixa? Fint, men se till att göra prehab. Tänk att du ska bygga en bra grund mot ditt mål – som ska stå pall för hård intensiv träning som tar dig hela vägen. Core, rygg, knän – var finns dina svaga punkter som ska få extra kärlek? Använd din höga motivation till att jobba smart och grundligt. Tålamod.

knän

2) Sätt ord på dina känslor. När motivationen är på topp är det smart att berätta vad det är som fungerar bra, ifall att du skulle tappa ditt flow. Genom att sätta ord på tankar och känslor förstärker du dem och har en väg tillbaka.

 

3) Sätt upp en långsiktig målsättningsstrategi som hjälper dig att hålla riktning och fart. Dela upp ditt långsiktiga mål i delmål för att försäkra dig om att behålla motivationen och se resultat på vägen.

vasa crossfit

4) TESTA formen. Att ha en referensrunda eller ett referensträningspass kan vara en himla bra grej. När motivationen är hög är det lätt att maxa. Gör ett maxtest att återvända till och sätta din träningsstrategi ifrån!

reflexorange

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!