Välkommen till din nya favoritblogg!

Tips för att orka mer på passet

1. Räkna baklänges. Om du ska göra 20 reps, kan det kännas som en liten evighet om du räknar upp från 1 till 20. Mentalt är det tuffare att se siffror långsam krypa uppåt. Byt räknesätt! 19-18-17… NASA följer denna regel. 3, 2, 1, liftoff!
2. Pep talk. Säg peppiga ord högt om du måste. Jag har gjort det massor av gånger. Det känns underligt i början, och att alla lyssnar, men nej.  Ingen lyssnar om du tyst med bestämd röst säger ”Du fixar den här backen!”, ”Kom igen!”, ””jag fixar det”. Glöm inte att inkludera en knuten näve. Det fungerar alltid.
3. Förhandla med dig själv. Om du kämpar och det går dåligt, intala dig att du kan sänka vikten på nästa set om du får igenom alla reps på det pågående med perfekt form. De flesta gånger när jag gör detta, är jag så stolt över att jag fixade det att jag fortsätter på samma vikt av bara farten. Vem vet, under ditt set kanske de lättare vikterna dessutom blir upptagna.
4. Räkna sakta. Om du gör en övning på tid, ställa in en timer och räkna sedan riktigt långsamt för dig själv. Timern snurrar på fort, även om du räknar långsamt. Win och plötsligt är du klar!

bästa projektet

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!