Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsresa – Thailand i mars

I mars åker jag på träningsresa till Thailand och du kan följa med och träna med mig!

En träningsresa kan göras till stora hotellkomplex med mängder av träningspass, sporter och idrott att välja mellan. Jag vet många som gjort sådana resor och tränat varje dag i en vecka som om de vore på ett träningskonvent. Det är inte en sådan träningsresa som jag gör tillsammans med Rosa Skrot. Nej, vår träningsresa som går 16-25 mars till Khao Lak är mycket mer en ”upplevelse-semester-tränings-njutningsresa”. Så som jag vill leva mitt liv. Kvalitet före kvantitet, mål och mening och balans i fokus. träningsresa thailand

Jag är med som löpcoach i första hand och kommer ge en grupp om max 20 pers nycklar till att få ut mer av sin träning, inte bara på plats utan hemma. Vi kommer att upplevelsespringa i djungel, bana in löpteknik, leka med intervaller på och ovanför mjölksyretröskeln. Detta kan du göra, om du idag klarar att springa runt tre kilometer. Är du ingen löpare får du ut massor av av de pass om har formen cirkelfys – här tränar vi explosivitet och bygger starka funktionella kroppar för vardag och idrott.

Min styrka som coach ligger i min passion, kunskap, och vilja att just mitt pass ska göra skillnad för dig i det långa loppet. I alla pass väver jag in mentala aspekter. Intervaller kan tacklas med olika mentala strategier och har du någon tanke-trigger som väcker glöden mot ditt mål? Om inte redan så har du det efter en träningsresa till Thailand i mars.

Vi kommer vara ett team. Äta färsk frukt på stranden, bada, busa. Shoppa, äta supergod mat, slappna av och koppla ner. Vi yogar med fantastiska Mela Lithman, som är så uppskattad på sitt hemmagym att hon vann titeln årets instruktör sist de hade gala. Hos Mela kan också de som vill få individuell kostrådgivning.

Byt transparent vinterglåmighet i snömoddsmars till sandstrand, turkost och solbrun hud. Träningsresa med njutning och upplevelser och vila mellan noga utvalda träningspass.

Träningsresa till Thailand, 16-25 mars, en investering i dig inkluderar:

  • * Flyg ToR Arlanda – Phuket
  • * Måltider ombord på flygplanet
  • * Transfer till och från Phuket airport
  • * Del i dubbelrum på Villa Mangosteen
  • * Frukost 7 dagar * 2 luncher och 5 middagar
  • * Alla träningspass och föreläsningar
  • * Tränings pass på Rawai Muay thaiboxning center
  • * Inträde till Tonchongfa waterfall
  • * Heldagsutflykt till ön Koh kho khao
  • * Transporter till gemensamma utflykter

Här bokar du, och gör du det före den första januari har du 1000 kronors rabatt på en redan superprisvärd resa för 16 600 kr. Här finns information om resan i pdf-format!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!