Välkommen till din nya favoritblogg!

Adidas adipure 360

Jag har tänkt på det en stund, och kommit på att ofta när jag får välja (vilket jag ju alltid får för ingen tvingar mig men ni fattar vad jag menar va?) så tar jag på mig Adidas Adipure 360. I alla fall om jag liksom inte riktigt vet innan vad jag ska göra. Lite löpning, lite styrketabata, några hopp och core. De smiter åt så himla skönt om foten, jag vet inte hur jag ska beskriva det annat än som en riktigt skön och tillräckligt stor klättringssko. Som alltså, med betoning, smiter åt skönt, inte som att tårna borde vara en centimeter kortare.

Den är lätt, smidig och ger bra grepp på alla underlag jag testat den på. Nåväl. För er som är nyfikna finns den i svart och rosa, till utförsäljning på Sportamore. 589 kr istället för 999 kr. Med träningsshoppingsmatte sparar du 410 kronor! Ett tips om man vill hjälpa våren på traven med en vårsko. Köper man hellre sneakers (ett sant vårtecken) kör de 20% rabatt i en slags sneakerskampanj.

adipure360

adidas adipure360 1

De fanns i klargult i shopen också, en färg jag verkligen gillar och som är vårpigg. Då till ordinarie pris. Mina är fint krokusblålila. En snygg nyans man inte ser så ofta!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!