Välkommen till din nya favoritblogg!

En fjärdedels löparsko

Idag kör kompisarna på Sportamore kampanj igen. 25 % rabatt eller en fjärdedels löparsko/alpinpjäxa, längdpjäxa, innetoffla, barnkänga eller vinterstövel som är gratis. Jag ger er här en sko jag är riktigt sugen på inför vintern, och en inomhus/vår/sommarfavorit som redan finns i min träningsskogarderob.

icebug kampanj

Pytho2 BUGrip DAM från icebug är en grym trailsko som är väldigt lätt med bra fäste. Skon ger löparen en bra känsla och en bra markkontroll. Den har en formgjuten struktur runt foten som gör att den sitter som en handske. Dubbarna som är väldigt slitstarka är tillverkade på så sätt att de ger riktigt bra fäste men även att de kan användas för asfaltslöpning utan att slitas ut. 1265 kr istället för 1700! (Fri frakt och retur om de inte passar)

merrell vbarfotasko

Min favoritbarfotasko från Merrell: Merrell pace Glove. Joggingsko med barfotakänsla från Merrell. Zero-Drop. 4 mm dämpning och 1 mm ESS-platta vid isteget. Omni-Fit snörning. Fotriktig Vibram yttersula av gummi stimulerar, samverkar och stärker dig i din träning. Dessa skor skall användas utan strumpor för absolut bästa känsla. 819 kr istället för 1095 kr! (Fri frakt och retur om de inte passar)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!