Välkommen till din nya favoritblogg!

Intervallpass med lyktstolpar

Vet ni om att man kan få till ett grymt intervallpass med hjälp av lyktstolpar? Well yes. Jag har tagit mig friheten att modifiera det pass som @cykelalex gav löparna från mitt jobb i tisdags. Det här passet gör jag om – och jag uppmanar er att testa, för jag tror nämligen att man kan kicka igång de flesta med att tävla mot stillastående lyktstolpar.

Det blir riktigt snygga intervaller, utan tidtagarur och grejer om du inte vill vara benhård med din vila. Du kan gå på känn. Viktigt att tänka på är att verkligen göra skillnader i farten. Våga bromsa på lugn jogg!

reeboksko2

Uppvärmning: jogga så långt att du passerar 30 lyktstolpar. Skaka ur. Vänd näsan tillbaka till där du kom från. Du har de här 30 stolparna som ditt utrymme för ett bra kvalitetspass idag.

Intervall nr ett: Jogga en stolpe. Höj farten till ca 75-80% i två. Spring så och upprepa den serien till din startpunkt. Hej pulsen! – kul att du kunde komma. Vila en minut.

Intervall nr två: Jogga en stolpe, höj farten till 75-80% i två. Höj farten igen till nära max i en. Spring med upprepande av den serien till din vändpunkt. Vila en minut.

Intervall nr tre: Jogga en stolpe, höj farten till 75-80% i två. Höj farten till max i en, sänk sedan  farten till 75-80% igen i två. Upprepa denna serie. Stanna och vila en minut vid din punkt.

Intervall fyra: Upprepa samma serie som intervall nummer tre! Jobbigt. Kvalitet. Värdefullt!. Vila en minut.

Intervall fem tar dig hem: En stolpe jogg, två stolpar max. Upprepa till din startpunkt. Här är du färdig, men ta en stund och jogga ner, det mår din kropp bra av.

Har du ovanligt långt mellan dina lyktstolpar där du bor? Well, lucky you!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!