Välkommen till din nya favoritblogg!

Löpträning med Medley

Världens bästa Malin Ewerlöf har utbildat Medleys löpcoacher, igår kväll sprang TEAM-Uppochhoppa  löpskolning och intervaller med Malin i samarbete med just Medley. Medley har flertalet löpgrupper som utgår från deras center och en kan säga att vi fick ett smakprov som gav mersmak.

teamuppochhoppa-2

Vi inledde med löpskolning. Det är så bra med löpskolning. Gör din löpskolning! Malin drillade oss genom ett gäng övningar som uppvärmning tripping-skipping-travhäststeg-västtysken-hoppsasteg-ravellisteget och sedan sprang alla teammates helt grymt!

Intervallerna såg ut såhär:
3 x 60 sekunder – 60 sekunder vila.
3 x 45 sekunder – 45 sekunder vila.
3 x 30 sekunder – 30 sekunder vila.
3 x 15 sekunder – 15 sekunder vila.

Ett rakt upplägg som ser superenkelt ut men som kräver fokus och full fat från början. Det är kul med kort, och ett bra sätt att hålla uppe tekniken.

löpargrupp medley

Kolla in, värsta bästa teamet!

Yours truly sprängde sig alldeles lagom i början så pass att massivt mjölksyre- och pannbenspåslag blev påtagligt. Härliga tider! Att spänna bågen är nödvändigt, det gick ändå att hålla ihop och det är ju meningen att en ska bli trött av intervaller. Peppen och stämningen, tekniktipsen som Malin flikade in och sommarvärmen som gjorde att jackor var överflöd – ja allt var liksom så himla, himla härligt!

Vi hade riktigt roligt och det kändes som att alla tog med sig en fin löpupplevelse hem. Tack Medley för en superkväll! Om du vill kolla in Medleys utbud och löpargrupper, kika efter ett center nära dig!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!