Välkommen till din nya favoritblogg!

Pulsklocka – garmin 910xt

Våren är här, och rullgruset. Och löparskorna. I går letade jag febrilt efter min pulsklocka, den högt älskade dyrgripen och fantastiska kompisen Garmn 910XT. Jag tror den är på jobbet. Om inte…så får jag leta mera. Svärandes.

Det har snackats pulsklocka här några gånger. Jag vill då som nu slå ett slag för GPS. Och gärna en sådan man inte behöver starta igång för att sedan vänta och vänta och vänta på att den ska hitta någon slags kontakt. Om så kan man ju nästan lika gärna springa med mobilen. Men om man inte vill det, och det vill man faktiskt inte tycker jag, då ska man gräva djupt i ett sparkonto och satsa. Eller göra någon annan löpnörd som fyller jämt sjukt lycklig. Garmin 910XT I tell you. En vän att lita på. Nu har jag haft kompisen i 1,5 år och är himla nöjd. Extra plus för att den är enkel att hantera, smidig och trots att den ser stor ut tycker jag inte alls den är klumpig på min smala handled.

Features jag gillar extra är att jag kan välja olika många fönster beroende på träningspass, i vilken ordning jag vill se mina fakta, att den minns hur mina inställningar var sist när jag cyklade, men med ett enkelt tryck med fingret kan få andra inställningar som jag hellre ser när jag springer. Jag kan pacea mig mot en låtsasspringkompis, intervalla och mäta höjdmeter jag klättrat med min mountainbike.Pulsklockan är så mycket mer än puls om du låter den vara det!

Gear up? Ni bara men vadå? Jo, just nu är det 20% på valfri vara på sportamore med den kampanjkoden. Jag säger att en femtedels pulsklocka är en ganska bra rabatt. Vad säger du? Och har du någon pulsklockefavorit?Garmin pulsklocka 910XT pulsklocka garmin 910xt

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!