Välkommen till din nya favoritblogg!

Aim challenge 2013 – vi tävlar igen

Idag ordnade jag de sista detaljerna med vår tävlingsstart i Aim challenge, favorittävlingen som är lika delar rockn’roll som familjefest. Multisport i Lindvallen, Sälen. 60 kontroller, 6 timmar på fjället – hur många tar vi?

Vi i team uppochhoppa.se älskar den här tävlingen och det var ju i år som vi skulle komma mer förberedda än någonsin. Vi är förvisso skadefria, men knappast i toppform. Jag är i hyfsad form, men främst för korta distanser, inte sextimmarslopp och prinsen, ja, han tränar i princip inte alls just nu. Med de förutsättningarna kan vi ändå känna pirrig förväntan över årets start. Hur går det till? Jo – man firar tioårsjubileum med grymt arrangemang i Sälen, bara att vara på plats är en garanti på feelgood (min mamma har ivrigt påmint oss om att hon minsann vill vara med och vara barnvakt – ett antal gånger under våren) och tävlingen är ju som sådan, att man verkligen tävlar efter egen förmåga och kan ta det helt efter egen förmåga och dagsform. aim2013

Vi ska mecka lite till med en trilskande framgaffel på prinsens cykel, men därefter är vi redo. Vill du delta i festen? Hitta en partner ( tjej eller kille, det går att tävla i dam, herr eller mixedklass) – om du inte har en cykel kan du hyra en (boka innan du åker upp är ett stalltips) och ta med en tunn jacka för väderomslag. Årets roligaste tävling går den 3 augusti.

Undrar du vad det här handlar om? Kolla in mina tidigare inlägg om aim challenge, här finns allt från racereports till förberedelsetips! Jag är stolt ambassadör för den här roliga tävlingen!

aimchalenge

team uppochhoppa aim challenge

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!