Välkommen till din nya favoritblogg!

Åre om sommaren

I sommar åker vi till älskade Åre. Vi har bokat några nätter centralt i byn och ser så fram emot att möta skutan om sommaren igen. Jag gillar verkligen Åre om vintern, men har de senaste åren även varit på plats på våren och/eller sommaren därtill. Med två små barn på släptåg och utan resesällskap som vi kan barnvaktsalternera med blir det mest enkla och lättillgängliga aktiviteter, således inte maximerande av Åres rika utbud av äventyr och friluftsliv, bikepark och forspaddling.

åresommar

åresommar2

 

Vi ska vandra på skutan. Kanske blir det lite ponnyridning, titta på vattenfall, äta lokalt producerad choklad. Sakta ner, känna efter. Och så ska vi faktiskt titta på ett lägenhetsprojekt, men det pratar vi lite tyst om, så att vi inte blir för exalterade. Okej? I Fäviken pågår Fäviken Game Fair under vår vistelse, den kan säkert vara värd ett besök även om jag kommer bli omåttligt sugen på att åter ha en jaktlabrador i huset. Skaljacka, lager 2 och pannband. Vandringskängor och gummistövlar. Linne och shorts.

åresommar3

Klättring, repellering, paddling. Det finns onekligen en hel massa saker att göra i Åre. Två bra platser att hitta aktiviteter, boenden, matställen etc är turistbyrån och Destination Fjällen. På det senare jobbar Sara, som ska få tycka till om vad vi bör prioritera i vandringsledsväg. Har ni favoritleder, tips och smultronställen? Berätta gärna!

Åre om sommaren. Det känns som att det blir bra det här.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!