Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagarna sen sist

Efter urladdningen på Fotografiska har jag gett mig själv lite ledighet här i Åre. Jag har låtit dagarna gå, bara kollat mailen efter det mest akuta och liksom kopplat ner. Det är semester och jag njuter. Som alltid, som du vet, kopplar jag av i ett ögonblick på skidort, det är generellt för mig att skidor = semester, men ännu mer här i Åre. Jag går ner i varv och Stockholm känns extremt långt borta. Det är en skön känsla som jag vill bevara.

Vi startade vår vistelse med strålande sol och på instagram delade jag ett gäng bilder från Ullådalen och solgropen under #squadgoals. Lite fånigt, men det kunde jag unna mig.  Vi har tre andra kompisfamiljer här i Åre i två veckor och vi har fantastiskt härligt! Vi turas om att åka skidor, ha hand om barn, käka middagar, fika och det finns alltid någon att hänga med eller möta upp.

Igår morse var det jag och tjejerna som hade skidförmiddag. Vi skojade om det där om vad som är lyx nuförtiden, och att förr var det normalt med en veckas skidsemester med maximal åkning om man ville, nu tycker vi det är lyx med två timmars åkning med vänner. Det är i och för sig också lyx att uppleva att lilla E knäckt koden för att svänga och nu allra helst kör race med syrran, två äpplen hög. 

Nu snöar det ymnigt utanför fönstren, elden brinner i kaminen, Prinsen kör förmiddagsåkning med de andra grabbarna och barnen kollar barnkanalen i pyjamas, fastän klockan är snart halv tio. Semester.

Hur har du det idag?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!