Välkommen till din nya favoritblogg!

Löparvagn Chariot CX

Perfekt timeing och perfekt sällskap, det är orden för dagens löpning. Prinsen, barnet och jag gav oss ut i lätt duggregn, ni vet sådär som knappt känns utan bara blir minivätska som fastnar på hårstrån och som fuktar luften så att den blir lätt att andas. Vi joggade i lugn och fin takt. Konstaterade att det verkligen var höst, att inga människor hade rört sig utanför dörrarna ännu och att just det här tempot är mer njutning än träning.

Outfit: Chariot CX1, Thermal tights från Craft, underställströja Butterflyserien från Kari Traa, tunn löparväst från Craft, regnjacka från Craft, pannband från Craft. Skor från Adidas.

Prinsen fick skjuta Charioten framför sig och deklarerade högt att den gör livet lätt att leva. När vi springer båda två får han gärna vara den som skjuter vagn, då det faktiskt börjar bli tungt även om barnet inte ännu väger tio kilo. Vagnen som är ämnad för löpning har stora hjul som är lättrullade och behåller löparglädjen hos den som springer. Detta genom speciell utformning, handtag på rätt ställen, handbroms och stora hjul. Skillnaden mot att jogga med en ”vanlig” barnvagn blir enorm. Prinsen lycklig, barnet sov och jag mysjoggade vid sidan. Fin fördelning där!

När vi kom hem dröjde det exakt två minuter och sen öste regnet ner i jättedroppar. 8,5 kilometer perfekt timeing och perfekt sällskap avslutades med 3 x 15 airsquats och 3 x 30 sekunder plankan. Vad som kom därefter?

Vinterstudion. Vi hade, som ni anar, timeat det perfekt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!