Välkommen till din nya favoritblogg!

Träna nya konceptet: Tauff Play

Vad händer när två (i grunden) kampsportare slår huvudet ihop och funderar på träningsklasser för gemene man?! Jo… TAUFF händer!

Ett nytt grepp, ett nytt träningssätt och en ny upplevelse utlovas till alla som testar, och testa, det kan man om man har en biljett till Be your best convention den 8 november. På schemat sedan en tid står nämligen klassen Tauff Play!

tauff

Tauff är en Holistisk träningsform som har sina rötter i brottningen. Över 1000 år gamla rörelser har förenklats och förnyats. Ingen annan träningsform ger en mer heltäckande upplevelse. Precis som i brottningen använder du dig endast av en partners- eller din egen kroppsvikt. Dessa övningar kombineras med träningsformer som inspirerats från kampsport och löpning. Play är precis som namnet en lekfull träningsform. Men låt dig inte luras av lekfullheten, glädjen lurar dig till att pressa dig mer! Mixen av Play med fysövningar kommer att ge kroppen en rejäl genomkörare som får dig att gå hem med ett leende.

Usama Aziz är MMA-tränare och PT. Han älskar alla former av rörelser och aktiviteter. Usama började sin idrottskarriär som sjuåring och har sen dess tävlat utan avbrott. Som ung provade han olika idrotter som bandy, hockey, karate, judo, fotboll och handboll – men det inom brottningen som han blev mest framgångsrik i med ett flertal ungdoms-, junior- och senior- SM-guld.

Madelinn Fernandez är kampsportstränare, personlig tränare och Nike Master Trainer. Hon lever sin dröm och gör det hon älskar! Hon har tränat olika typer av kampsport i 18 år – taekwondo, boxning, kung fu, karate, brasiliansk ju jutsu, capoeira, kickboxning och thaiboxning.

 

Här kan du se hela träningsgodispåsen som vi öppnar den 8 november. Be your best –  Du kommer väl?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!