Välkommen till din nya favoritblogg!

Rocking fit

Vad glad jag är att fantastiska och otroligt rocking fit – Johanna Andersson äntligen är bokad till ett av våra konvent. Som vi försökt (från båda håll) att få ihop våra scheman och nu äntligen smäller det till. Av just de anledningarna (Johannas fantastiskhet och digra schema) får man extra mycket Johanna om man bokar sig på Be your best convention som går på Stockholmsmässan den 8 november.

IMG_7946

Första klassen på konventet är ”Rocking fit – the workout”, en väldigt ny klass som få har haft lyckan att testa på. Vad är då Rocking fit? Jo, det är det träningskoncept Johanna skapat tillsammans med Lyndelle Palmer Clarke. Ett tolv veckors träningsprogram  till toppform, inifrån och ut – det är den långa versionen. Johannas inledande pass beskriver vi såhär och är såklart en kortversion:

Med din egen kropp som redskap tränar du styrka, balans, rörlighet och hjärta! Rocking fit är IT-klassen som ger dig en rocking fit body, mind and spirit. Kom som du är!

BYBC, web med instruktörer

Sabina Dufberg, Tobias Karlsson, Les mills superstars, Cecilia Gustafsson och Anna Lindberg ser också till att du får en fantastisk dag, mer om dem och deras konventklasser en annan dag.

Här läser du det fullständiga schemat och bokar din konventbiljett!och du – sprid och dela gärna länken med eventet. Syskon, kompisar, kollegor eller kanske hela idrottslag och föreningar kan få en massiv inspirations- och glädjeboost den 8 november.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!