Välkommen till din nya favoritblogg!

Blogger Ski Camp?

I augusti brukar jag börja drömma om skidåkning. I början av juni träffade jag Ramundberget och vi pratade bland annat om bloggskidresor. Det finns inte tid* för mig att arrangera något mer större event utöver det jag gör med BBC och de vi i Bloggar om träning skapar. För några år sedan var vi ett gäng bloggande kompisar som åkte på skidresor. Åre och Orsa fick besök när vi tränade mot vasalopp och umgicks. Jag saknar de resorna!

Det var litet, mysigt och härligt. Underställ, varm choklad och förståelse. Allvar, skratt, oväntade födelsedagstårtor, träningsfilosofier och dubbelpass – alltmedan torkskåpet gick varmt och hallen svämmade över av löparskor/slalompjäxor/längdskidåkningsattiraljer. Att lära känna nya är underbart. Att redan kännas är också fantastiskt.

Blogger ski camp med frågetecken. Kanske kan man få ut någon semesterdag i januari. Jag tror bestämt jag ska skicka lite mail till berörda parter och höra om fler känner suget.

Och till alla er som bara ”men alltså – JAG vill verkligen något som heter Blogger Ski Camp och jag var inte med då när det begav sig och ÄR DET KÖRT för mig nu?” Nä. Det är det inte, men hur ska jag veta om det finns något intresse att också göra en större resa?

Kanske finns intresse från läsarhåll att jag tillsammans med Ramis ska ta fram ett paket för bloggare och bloggläsare – family-style eller kanske lyx-style? (Man kan bo flott på hotell eller mer budget i stuga) Hojta – så försöker jag skrapa fram det allra bästa jag kan med rabatt och guldkant. Ramis samarbetar med exempelvis BMW, Haglöfs och K2. Är ni några som hojtar högt tycker jag att jag ska ordna fin sponsrad resväg i snygga trygga bilar och att det finns perfekta skidor för oss att provåka på plats. Lite så tänker jag.

*Tid. Ja, alltså. Att maila lite tar ju inte så lång tid…Eller att sammanställa era önskemål om veckoslut. Om ni vill åka ensamma på tjejresor (ni är ju flest tjejer som läser här) eller om familjerna ska få följa med om sådan finns. Ja,ja, det ordnar sig det där.

Varför Ramundberget? För att de är härliga. Är snösäkra. Har god mat. Och för att de har den perfekta kombinationen med alpint och längdspår exakt intill varandra. En skidskyttevall om vi skulle vilja gå bananas därtill.

Vill ni? Ni vill väl?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!