Välkommen till din nya favoritblogg!

Du kan skapa Träningsmagi!

Har ni tänkt på att det finns en hel massa lopp och tävlingar, men inte lika mycket i träningsväg för de som vill uppleva men inte tävla? Att det uppstår en alldeles speciell energi när människor med samma intresse möts. Som i startfållor och i målområde. Men vet ni, det är inte bara där det sker.

Den 26 september kan du vara med och skapa träningsmagi. Den där särskilda känslan av energi i kvadrat. Där leendet blir bredare medan pulsen ökar. Vi har byggt ett träningsevent med 33 schemalagda aktiviteter i sex spår. Ute, inne. Fullt ös, funktionellt, lugnt och meditativt. Och vet ni, det sker i Trollhättan!

Träningsmagi2015

Du, dina vänner, jag och våra instruktörer håller ett gemensamt trollspö över Arena Älvhögsborg i Trollhättan. Där skapar vi träningsupplevelser och träningsminnen utan tävlingsinslag. Grym pedagogik gör att du vågar testa. Kanske finns det ett kärt favoritkoncept du kan glänsa i, om du så vill. Vi har byggt ett schema där det är sådär ofantligt svårt att välja, eftersom så mycket verkar så kul. Vi hoppas att det blir en lördag där skratt och high fives möts. Där ni testar. Provar på. Lär och utvecklas. Precis som vanligt på träningsevent. De som vill avslutar dagen med grillbuffé och att somna i hotellakan. Magiskt mysigt.

Träningsmagi med sponsorer till träningsevent.se

Ta med dig en kompis och kom. Låt den veta att det som kan se ut som mycket träning absolut också är mycket träning, men att det inte riktigt känns under tiden. När träningsmagi råder uppstår oanade krafter. Att gå på träningsevent är en upplevelse som stannar, som motiverar inför och som lever kvar.

 Varmt välkommen till Trollhättan och Arena Älvhögsborg den 26 september. Där kan DU vara med och både uppleva och skapa träningsmagi.

Allt om Träningsmagi 2015

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!