Välkommen till din nya favoritblogg!

Energin i att mötas (förfest BBC2015)

Det är något speciellt med att dela fysiska upplevelser. Det är något unikt med att vara i endorfinrus i kvadrat. Att vara del av ett lag där alla pusselbitar tillsammans blir avgörande. Ett lag där vi tillsammans tränar, strävar och uppnår. Där vi ler, peppar och pushar. Utvecklar, testar och skapar vår gemensamma framtid.

I morgon heter laget Blogger Boot Camp. Mötesarenan är KTH-hallen och där vi har hela spelplanen för oss själva. I vanlig ordning har vi också en massa fin publik som kanske inte kunde komma men som gärna vill höra hur det går. Våra sponsorer är grymma, engagerade och glada att vara del av vår teamfest.

energin i att mötas

Vi ska skratta. Vi ska träna. Vi ska kramas. Vi ska peppa. Vi ska lära oss nytt och lära känna. Vi kan tävla, hoppa, dela, shoppa. Det handlar om att lyfta varandra och göra varandra bra. Blixtra till, flytta gräns, tanka in.

Det handlar om att ses på riktigt istället för bakom skärmar. Att ta vara på energin i att mötas. Ett möte där varje pusselbit är lika viktig. DU skapar energin.

Varmt välkomna till årets Blogger Boot Camp! Jag kommer uppdatera mestadels på instagram under dagen. #boggerbootcamp2015, med @traningsevent som avsändare.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!