Välkommen till din nya favoritblogg!

Träna med @funkygine i Stockholm 18 mars!

Det här inlägget gör reklam för mitt nästa träningsevent, som jag arrangerar:

Du har kanske sett henne flimra förbi på facebook, hoppandes uppför en trappa i turkosa tights och tänkt att tänk, tänk om jag kunde hoppa trappor så? Jörgine Vasstrand är ett helt powerpaket men mer än så. Jag och ungefär 280 tusen andra har länge inspirerats av henne på instagram, där hon heter @funkygine och delar med sig av träning, vardag och inspiration.

Jag är glad att kunna ge er ett nytt träningsevent innehållandes en träningstimme med en av nordens absolut största träningsprofiler! På mitt nya event vid namn STHLM heartbeat, som går den 18 mars på Fotografiska har du för första gången i Sverige chans att träna med Jörgine.

STHLM heartbeat är två event på samma dag. Från förmiddag till eftermiddag går en branschdag för digitala influencers inom träning, till den skickas det ut inbjudningar. På kvällen kan alla som vill köpa biljett och träna med en grym lineup: @Funkygine, @Pischas (årets PT 2016) och med mig! Det blir två fartfyllda klasser och en mjukare avslutning med fokus på mobilitet. I lokalen finns utställare och du får såklart med en goodiebag hem!

Ta mig till eventsidan! 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!