Välkommen till din nya favoritblogg!

500 gram grönt

Den här rekommendationen om 500 gram frukt och grönt per dag, kan vi prata lite om den? Jag upplever att det är svårt att nå upp dit nämligen. När jag var i Thailand kändes det superenkelt, det var frukt och grönt högt och lågt. Förvisso hade vi rawfood workshops på resorten ( kan ha spelat in, ja det kan ha med det att göra) men tillgängligheten på frukt och grönt var ju fenomenal.

När jag kom hem höll jag i det ett tag men nu är det same old, alldeles för lite grönsaker till vardagsmaten. Nu ser jag paprika och broccoli och bananer och ja, resten av allt som ligger där i grönsaksdisken men jag får inte riktigt någon feeling just nu. Eller är det vintern som står på sin spets som gör det? Matiga sallader är min bästa lunchmat och det hjälper väl lite, men till middagen går det uselt. Säg att vi är fler som brottas med makaroner och ketchup och känner glädje om vi får fram en morot på bordet?

I tre dagar nu har jag i alla fall haft mango/avokado/koriander/lime/chili/sojaböne-sallad, men nu är den slut och jag får hitta på något nytt. Har du tips på något bra tillbehör som kan åka in och ut ur kylen några dagar och som – bonus och suveränt och fem upphopp av fem till dig om du lyckas – en tvååring och en femåring gillar?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!