Välkommen till din nya favoritblogg!

Träning inför skidsäsongen

Jag har börjat fokusera ben. Core är ständigt på agendan, men sedan tre veckor är det också basträning för vinterns skidåkning i träningsschemat. I går kväll, prick klockan 21 drog jag igång P90x legs and back. Tredje veckan i rad kör jag igenom programmet och det känns redan skillnad. Kanske inte till vardags, men absolut under passet. Härliga tider. Svettigt, darrigt och bra tränat blev det. Hell to the yeah!

Vill ni också bli starka i benen inför vintern och befinner er i Stockholm den 11 oktober? Då kan ni träna skidåkarben och core med oss i bloggaromträning. Klockan 20.00 kör vi på SATS spårvagnshallarna. Vi har plats för 20 par skidåkarben i salen och man anmäler sig genom att skicka ett direktmeddelande till oss på bloggaromtränings facebooksida.

Greppa detta unika tillfälle: Jag ska buffla mig in bland de där grymma instruktörerna vi har i nätverket och köra lite övningar med er i ren rough Sofy not so i takt med musiken style. Tror jag i alla fall. Jag tycker det, vi får väl se hur det blir. Spänningen!

Och nu undrar ni – vad tusan har vinterhunden med det hela att göra? Svaret är ingenting. Men det är en himla fin hund. Som jag saknar. Och jag vet att några av er också saknar henne faktiskt!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!