Välkommen till din nya favoritblogg!

Lunchträning med ny partner

In och säg ”Hej!” till Saras workout! Hon är ny bloggare hos oss på bloggar om träning och idag lunchtränar vi ihop! När du läser det här hoppas jag att jag inte blivit mos. Hon är nämligen sådär styrkelyftsstark den här donnan. Vi ska springa lite (bestämmer jag) och antagligen också göra lite bra styrkeövningar med eller utan redskap. Nere vid Eriksdalsbadet finns ett helt fint utegym!

Det känns superkul att ha tagit in en ny duktig tjej till nätverket och vi hoppas att ni och vi och Sara ska ha kul ihop framöver! Hon är sådär driven, kompetent och ja, härlig liksom!

Om ni undrar hur det går till att bli del av Bloggar om träning? Rent kort kan det gå till såhär: Man skickar ett mail till info(@)bloggaromtraning.se. I det mailet ser man till att säga hej, berätta kort om vem man är och hur man driver sin blogg. Det är särskilt bra med information som vi kan göra något med. Tänk som att du söker ett jobb! ”Vad kan jag bidra med för att nätverket ska bli starkare och bättre?” Sådant som besöksstatistik, bloggens ålder, nisch och målgrupp spelar in när styrgruppen som består av mig, miss träningsglädje, Jessica och Åsa gör vår bedömning. Vi sparar alla ansökningar.

I somras ordnade vi träningsläger på Högbo. Ett helt gäng från nätverket var på plats och åt gott och tränade mycket.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!