Välkommen till din nya favoritblogg!

App mot målen

Kommande säsong har jag (äntligen) tävlingsmål igen. Detta är något jag är glad över och som jag också måste ha i fokus och bli påmind om i min planering. Därför har jag laddat hem en app som heter countdown days. Med dess hjälp ser jag snabbt och enkelt exakt hur många dagar det är till exempelvis Cykelvasan. Såhär ser det ut i play store (android) där jag hittade  den:

image

Det finns som synes fler varianter, contdown days är nummer fem och är gratis. Ingen störande reklam dyker upp!

I dessa tider, när anmälningar till lopp duggar tätt och ska göras lång tid innan kan en både 1) förtränga/glömma vad en anmält sig till och då 2) missa viktiga förberedelser. Här tycker jag att en nedräkningsapp i mobilen är suveränt för att hålla målet levande!

image

Om en sköter sin träning helt själv (eller planerar åt andra) kan antal dagar kvar, utöver peppeffekt, vara ett bra helikopterperspektiv för att se när det är dags att skruva om/förändra fokus och upplägg.

Såhär ser en av mina hemskärmar ut på mobilen, där appen är öppen som en widget och jag varje dag ser mina mål:

image

Det går att ha ganska många händelser igång samtidigt, jag funderar på att addera ”testlopp” eller andra delmål så som träningsläger när de är inne i planeringen. För nu ligger tävlingsdatumen inlagda och ger mig bra inspiration. Varje dag är en chans att träna och tänka rätt, i riktning mot vad jag vill uppnå!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!