Välkommen till din nya favoritblogg!

Bara gör det. Gör det bara.

Att förflytta sig från svag till stark, från orkeslös till god kondition, det kräver både vilja, genomförande och mod. Vilja att nå målet, genomförande som i att sätta ena foten framför den andra eller att lyfta vikten fastän det tar emot och mod, som i att se vad som händer när man gör det. Vi är rädda för att förändras. Vi är rädda för att lyckas, och för att misslyckas.

Ibland behöver vi höra ”bara gör det”, ibland behöver vi bita ihop och bara lyfta, springa eller dra på egen eller annans beställning. Ibland behöver vi någon som förstår frustration och kan öppna en mentalt tillskjuten dörr. Som kan hjälpa till att ge mod. Som kan inspirera och har guldnycklar.utflykt3

Vem är den här någon? Vem kan hjälpa dig att bara göra? Hjälpa dig hitta din vilja, kraft att genomföra och mod att fortsätta. Vem kan få tyst på tvivel, stärka och ge glädje? Jo, lyssna nu:

Någon kan vara precis allt. Någon kan vara en podcast en måndag, en vän på avstånd i en telefon på en tisdag, ett par snygga träningstights på en galge i en affär en onsdag, en PT med kunskap  och tonvis med erfarenhet en torsdag, en mamma en fredag, du själv en lördag och en träningsblogg, solsken eller en app en söndag.

Håll möjligheterna öppna. Hitta din energi. Vissa dagar fungerar ”gör det bara”, andra dagar behöver man få ifrågasätta, eller kanske få någon annans perspektiv. Att gå från svag till stark i muskel eller hjärta är både så enkelt och så svårt som att bara göra det. Själva arbetet behöver alltid göras, men nog är det roligare om man gör det med support.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!