Välkommen till din nya favoritblogg!

Bloggskola: Tidsinställda blogginlägg

HUR bra var det inte när man kom på att man kunde göra tidsinställda blogginlägg? Den funktionen kan vara något av det bästa som finns och skapats för oss som bloggar. För alltså, det är få som bloggar som sitt enda jobb, och det vore rent ut sagt skitjobbigt om man behövde spara inlägg man skrivit och sedan gå in och posta dem med jämna mellanrum. Samma sak om man är borta från datorer och internet några dagar, då kan man fixa några tidsinställda inlägg om man vill behålla ett jämnt flöde.

tidsinställdainlägg

I wordpress har man en högerkolumn när man är i vyn av att just nu skriva ett inlägg, där, på ”publish immediately” finns en knapp för ”edit”, där väljer man dag och tid, sedan klickar man på spara!

Blogspot har på samma vis, i inläggsmenyn till höger finns ”post settings” och där är schedule ett alternativ, bara att fylla i rätt dag och tid.

Jag brukar tidsinställa till ungefär samma tidpunkter, på det sättet vet mina läsare, aka bästa bloggläsarna som finns, vad de/ni har att vänta och det har blivit en rutin jag jobbar efter. Morgon, lunch och eftermiddag om jag får till tre inlägg på en dag, morgon/förmiddag och tidig eftermiddag om två inlägg.

Detta var måhända basic så det förslår, men man vet aldrig, kanske har jag hjälpt någon och då får det vara gott nog! Tanken är också att bloggskolan täcker basic ämnen från start, för att närma sig lite mer smala frågeställningar och ämnen allt eftersom.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!