Välkommen till din nya favoritblogg!

Få ut mer av din träning

Tre veckor in i januari, det är nu nya vanor kanske börjar bli tuffa att hålla fast vid. Här kommer tre små tips för att hålla motivationen uppe och få ut mer av det pass du snart tänker genomföra.

1. Planera en belöning. Det finns några pass som jag gör enbart för en ny träningstopp eller för att få slösurfa en timme på nätet.  Välj en hälsosam belöning! Det ger dig något att se fram emot.
2. Håll fokus genom att ha något att göra. Många dör tråkdöden av att springa på löpband. Om du nu ska springa inomhus, eller stå på en crosstrainer (den har jag aldrig fattat varför folk ställer sig på, men kansske kan de detta trick?) Nåväl. Istället för att kliva upp och säga att jag ska springa x antal minuter,  ger jag mig själv något att göra. Var 60 sekund, justerar jag antingen lutning eller hastighet. Uppåt eller nedåt. Det ger mig något att göra varje minut och gör tiden att gå snabbare.

3. Visualisera resultatet. På en benmördardag i gymet, föreställ dig hur musklerna kommer fixa allt du ber om. Jobbar du discomuskler, tänk hur snyggt det blir i ett linne till våren. Backintervallerna gör att du kommer krossa ditt pers på milen. Visualisera, dröm dig in i framtiden som dagens ansträning ger. Det fungerar!

Uppochhoppa

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!