Välkommen till din nya favoritblogg!

Fyra tips för toppform

1) Fatta beslut. Börja med att tänka var du skulle vilja vara. Om du inte rör dig mot vad du vill ha/vara kommer inget förändras. Det är ditt liv, är du nöjd med det eller är du redo att göra en förändring? Gräv djupt inom dig, bara där hittar du mål som du verkligen är beredd att kämpa för. Vad skulle du försöka göra om du visste att du inte kunde misslyckas? Exakt. Ändra ditt sinnestillstånd. Varje prestation börjar med beslutet att försöka.

2) Lär dig att bli kär i känslan av hårt arbete och engagemang. Om det inte var tufft, skulle alla göra det. Din ansträngning är det som gör det härligt att komma i mål. När du flyttar gränsen, när det gör ont, då kommer du fortare framåt. Det gäller på löpbandet, på gymet, i skogen, på kalaset, eller när du tänkte ta portion nummer tre.

3) När du tränar. Fokusera och var närvarande.  Se till att du känner varje muskel du använder. Gör varje träningspass till en viktig och rolig bricka i spelet där det är du, och ingen annan, som håller i kontrollen och bestämmer reglerna. Låt ditt fokus visa vägen, kroppen följer dina direktiv. Orkar du mer enligt huvudet kommer benen fortsätta springa.

4) Vet du vad din svaghet är? Om du vet att du blir för trött för träning senare under dagen, kör passet på morgonen. Om du vet att du försover dig, ställ tre klockor. Skillnaden mellan vem du är och vem du vill vara är vad du gör. Självdisciplin är att komma ihåg vad du vill, röja hinder och skapa förutsättningen att göra just det. Åtgärden skapar energi som skapar vanan, som skapar resultat, som skapar förtroende, som skapar konsekvens. Gör det varje dag!

kämpa
Jag vill hjälpa dig med att både må bra där du är, och att nå dina mål. Utveckling, målsättningar och drömmar tar oss framåt.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!